Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gangsterpije1239866

Marylka Rodowicz

Polecane posty

Gość kombiii
Skolarz, nie zgodze sie, że czasy Rodowicz minely. Co to w ogole znaczy? Ameryka moze miec rockowa babcie a my nie??? Dlaczego jestesmy takim glupim narodem, ze nie potrafimy docenic tego, co mamy???? Dopoki beda ludzie, dla ktorych tworczosc takiej Matyili jest wazna, dopoki beda ci, co ja cenia, dopoki chetnie beda przychodzic na jej koncerty, jej czasy beda TRWAĆ. I twoje widzimisie tego nie zmieni. W Sali Kongresowej jest 3000 miejst. Wszystkie byly zajete. O czyms to swiadczy.

Gość skolarz
kobieto,nie rozumiesz o czym ja do ciebie pisze,jeśli ktoś ma ochote to niech sobie chodzi co dzień na jej koncerty,tu chodzi o to,ze ogółowi ona sie przejadła,a sylwester ogólny napewno nie jest dla niej dobrym miejscem,gdyż uczestnicy takiej imprezy chcą zdecydowanie innej muzyki

Gość kombiii
A nie przesadzasz aby????? Na rynku były tysiace ludzi, z kazdym rozmawiales/as?????

Gość skolarz
tak z kazdym,wszyscy powiedzieli precz z marylą,a połomski na księzyc,chcemy tv.trwam i radia maryja

Gość kombiii
:-D :-D :-D 🖐️

Gość 50 z ? ***
To juz kolejny powtarzajacy sie zestaw sylwestrowych zgredow.Tez ogladalam Polsat,bo fajny byl koncert!

Gość pandora z puszki
dobrze ze nie zeszła na scenie z tym przyklejonym spod zadyszki do ust grymasem niby uśmiechu. gdzieś czytałam ze schudła..chyba w uszach. ale niech skacze.