Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam zooper jestem niezadowolon

spacerówka parasolka - polećcie jakąś wygodną

Polecane posty

mam zooper waltz, gdyby nie szelki to dziecko by się zsunęło, siedzisko małe i beznadziejnie wyprofilowane, dziecko leci do przodu, jakby kąt rozwarty się robił między siedziskiem a oparciem szukam spacerówki dla 1,5 rocznego dziecka, z głębokim siedziskiem, tak by nie wisiał juuż na szelkach

dzięki rzucę okiem co to takiego

Gość O chorubcia... poważnie? A co
Wiesz co, mnie się wydaje, że twoje dziecko jest już zbyt duże żeby kupować kolejną drogą markową spacerówkę, bo tak prawdę powiedziawszy to na spacerach powinien już jak najwięcej sam chodzić na nóżkach, a za około pół roku wcale nie będzie potrzebował podwózki. Ja dla jeszcze młodszego kupiłam zwykłą z Tesco, marki Tesco, za około 100 zł i nie żałuję. Nie jest jakaś wypasiona, bo nie ma regulowanego oparcia, budki i innych bajerów, ale spokojnie daje rade i naprawdę każdej znajomej polecam, bo przecież dla chodzących dzieci nie ma co się pakować w kolejny wydatek. Różnicę lepiej przeznaczyć na coś bardziej wartościowego i niezbędnego. Tylko polecam przed zakupem rozłożyć kilka i sprawdzić w alejce jak się prowadzą, bo jedną widziałam taką co jedno koło ściągało podczas pchania w bok, dlatego trzeba je przetestować. I polecam sprawdzić też jak się rozpinają szelki, bo w niektórych bardzo ciężko je było rozpiąć. Generalnie fajne są te spacerówki: tanie, ładne (seledynowe jaskrawe siedziska, czarne skrętne koła z możliwością blokady, czarne rączki z gąbki, stalowy stelaż) i dosyć lekkie. Przypominają coś pomiędzy Mothercare Jive, a Hauck Go albo Toys R Us Run. Proste, zwykłe i uważam, że nie ma konieczności wydawania na droższe w przypadku tak dużych dzieci.

Gość O chorubcia... poważnie? A co
A na szelkach moje wcale nie wisi mimo że ma dopiero 8 mies.

Gość kika_899
Ja mam. Baby boom crv 2 i jestem zadowolona.

Gość jkhbhjgb
Ja mam Quatro Caddy i jestem bardzo z niego zadowolona, z tymże on sie składa na płasko a nie jak parasolka, ale jest lekki i ma wysokie siedzisko.

Ja mam zoopera ale zydeco trójkołowy...czytałam kiepskie opinie czasami o nim ale ja jestem zadowolona jedyny minus to waga....teraz jestem w ciąży i potrzebuję coś lekkiego żebym sama mogła do auta wrzucić...:)To podczytam temat...

Gość zdecydowanie nuna
nuna pepp

Gość Mama 2,5 latki
Ja rownież polecam nuna pepp Mamy już go ponad rok i jest rewelacyjny, łatwo sie prowadzi, zwrotny, lekki. Super sie składa. Mozna go prowadzić po złożeniu jak walizkę na kółkach.

Gość liraohh
tez polecam nune pepp, swietny wozek, idealna parasolka:)

wielbicielki nuna pepp - powiedzcie mi tak szczerze... bo ja rozumiem, że lekki, że łatwo się składa i wygodnie niesie. ale te malutkie plastkikowe kółeczka i niskie zawieszenie nie przeszkadzają na naszych dziurawych chodnikach?

Gość liraohh
po miescie idealnie sobie radzi, fakt ze po jakichs wertepach nie pojedziesz ale to jest wozek miejski....i w takiej formie daje rade idealnie

mieszkam w sporym mieście (250 tys mieszkanców) i obawiam się, że nie dał by rady ;)

Gość liraohh
meaaa, ja mieszkam w katosach, ty chyba niedaleko;P i na katowickich ulicach wozek daje rade :)

łee to w Sosnowcu by nie przeszedł cało :P no ale wie się... zagramanica :P

Gość liraohh
hahaha:D ja tam S-ec lubie i mam wielu znajomych z s-ca i dg...:) ja mieszkam na ligocie wiec to jeszcze dalsza zagramanica:D

mój brat na brynowie mieszka ;) niedaleko Obi :P a ja swego czasu pracowałam na ligocie, na kolejowej ;)

Gość liraohh
na brynowie jest pieknie, chyba najlepsza dzielnica a gdzie meaaa bedziesz rodzic? u was w s-cu na 1?

tak. tam pracuje moj lekarz. nie będę kombinować ;)

Gość Espiro Activ niedroga
sprawdziłam polecam

Gość liraohh
moja kolezanka tam rodzila 2 miesiace temu i baaaardzo sobie chwalila tak wiec dobry wybór:) uciekam dobrej nocki:)

ja pierwsze rodziłam w dwójce, teraz dwójki nie ma i wszystko do jedynki przeniesione - tam ponoć super wyremontowane ;) nic, zobaczymy ;) też spadam dobranoc!

A znacie może chicco lite way albo peg perego plilo mini? Szukam czegoś na wiosnę dla mojej małej. Ważne żeby było lekki poręczny cena tak do 500 zł.

Z czystym sumieniem polecam quinny zapp lub zapp xtra.Mam xtra bo zależało mi na pozycji leżącej.Jednym kliknięciem zmienia sie pozycje.Z wysyłką na all zapłaciłam 618 zł. Dużo opinii na temat wózków jest na bangla.pl

Gość wiem co i jak
jedynka jest zajebista , tylko te ruszajace sie kible i trzeszczace kabiny prysznicowe i brak uchwytu przy kiblu , po cc szkoda gadac , personel z dwojki wiec spoko, ja polecam coneco saturn na sosnowieckie chodniki ok :D a na niweckie jak najbardziej :P

peg perego pliko mini mam i bardzo polecam. największe siedzisko z parasolek i bardzo lekka, rozkłada się do spania.