AgaBlondi 0 Napisano Styczeń 1, 2013 witam, piszę tu bo mam problem i bardzo się boję. Otóż, moje miesiączki s jak w zegarku (nawet o tej samej godzinie). W grudniu też tak było, 4 grudnia, ok.10 okres był. Ale trwał bardzo krótko (ok.4 dni) i był skąpy. W 23dc uprawiałam seks z moim chłopakiem. Zabezpieczalismy się. W 25dc zaczął boleć mnie brzuch i dostałam okres. Bardzo się tym niepokoje, bo miałam bardzo regularne miesiączki. Nie biorę tabletek. Czy mogę być w ciąży? Wiem że to raczej niemożliwe, ale popadam w obłęd. Czy ktoś tak miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 2013rok Napisano Styczeń 1, 2013 zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akukuruku Napisano Styczeń 1, 2013 A jak się zabezpieczaliście? Jeśli massz schizy, to zrób test, uspokoisz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgaBlondi 0 Napisano Styczeń 1, 2013 tzn.on się zabezpieczał i nie skończył we mnie. Będę musiała ale nadal mam ten drugi okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxzx Napisano Styczeń 1, 2013 Albo ciąża albo zaburzenia hormonalne. Wyklucz ciążę a potem do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach