Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_90*

wygląd u mężczyzn

Polecane posty

Gość Łukasz_90*

Pytanie do kobiet: Na co zwracacie szczególną uwagę w wyglądzie u mężczyzn ? Co Wam się najbardziej podoba i co najważniejsze. Nie mówmy proszę o charakterze ;)

Gość DoraMantis
To, ze nie sa niczym zniewiesciale dziewice, i nie pytaja sie o to, co sie w nich kobietom podoba :D

Gość katiggg
zadbany. Przede wszystkim. I tyłek :P

Gość cnjchj
a przeszkadza wam łysienie u chlopaka ?

oczywisciw musi byc mezczyzna a nie tworem przymominajacym nastolatke

ani lysienie nie przeszkadza ani wlosy, bardziej przeszkadza twoj tok myslenia, ale w koncu taki jest temat

Gość katiggg
Łysienie? chyba każdy łysieje :P

Gość Łukasz_90*
Kobiety różnie reagują, kiedy na ulicy przejdzie koło nich atrakcyjny facet. A Wy jak się zachowujecie :) ?

Gość cnjchj
" Łysienie? chyba każdy łysieje " no wyobraz sobie ze nie kazdy. mam 24 lata i zazdroscze innym wlosow

Gość ja zerkam na wygląd,oceniam
figurę,to czy jeszt schludnyi zadbany,a na koniec zerkam na krocze czy jest tam fajna wypukłośc taka:P

jak sie zachowujemy????????????????????? dziewczyna tezwlosow zazdoscisz? zrob sobie jaks kuracje i problem z glowy

Gość katiggg
No ok, ale każdy prędzej czy później... Co to za różnica, czy masz więcej włosów czy nie. Sama mam mega cienkie włosy, chyba nie znam nikogo kto miałby takie jak ja i też zazdroszcze innym ale bez przesady....

Gość katiggg
Jak wyżej. Czy zadbany, a potem oczy i tyłek :P

Gość Łukasz_90*
a nie zwracacie uwagi na twarz, tylko najpierw na sylwetkę ?

Gość Łukasz_90*
ja u KOBIET patrzę najpierw na twarz. Uwielbiam ciemnookie brunetki. Fajnie jeśli dziewczyna idzie uśmiechnięta a nie ponura. Potem patrzę na nogi i tyłek oraz jak się porusza. Piersi są mniej istotne :)

Gość katiggg
ja na oczy. twarz nie jest najważniejsza...

Gość Łukasz_90*
jak dla mnie ideał to Weronika Szmajdzińska

swego czasu mialam slabosc do osobnika o bardzo przezedzonych wlosach z wielkimi zakolami, nie ;u bie niebieskich oczu a mnostwo dziewczyn sie takimi zachwyca -ja uwielbiam ciemne oczy, widzisz kazdy lubi cos innego, jedna tylek druga meskie dlonie

Gość katiggg
Zachwycanie sie kolorem oczu jest akurat bez sensu, przeciez to geny... Chociaz tez wole brązowookich, ale to bez różnicy, sama mam niebieskie.

Gość no to ja powiem coś od siebie
na dłonie na oczy na włosy, mam słabość do długowłosych na wzrost wszystko inne jest nieistotne. moje koleżanki zwracają uwagę na sylwetkę, ale mi to wszystko jedno. pomimo, że mój narzeczony spasł się ostatnio jak prosię, to jakoś mi to nie przeszkadza.

Gość Łukasz_90*
kolejne głupie pytanie z mojej strony :) Czy lubicie to jak atrakcyjni faceci się na Was perfidnie patrzą czy też jednak to Wy wolicie (że tak powiem) zdobywać i zwrócić na siebie Jego uwagę ?? O czym myślicie jeśli właśnie taki ktoś obcy się do Was uśmiechnie bez powodu ?:)

Gość Zaskoczony!
Tak sobie ten temat na szybko przeczytałem, wogóle nie miałem zamiaru komentować, ale te dłonie to jakaś nowość dla mnie, a powtarzają sie wielokrotnie. Czy może mi ktoś wytłumaczyć na czym polega piękno dłoni w sensie jak odróżnić brzydkie od ładnych? Bo szczerze nie mogę rozkminić, a przez Was to zacząłem się gapić na swoje i tracę czas bo nie dochodzę do żadnych wniosków!

też mam obsesję na punkcie dłoni, ale pod względem wielkości. im większe tym lepiej. poza tym zwracam uwagę na wzrost i zarost. w mężczyznach najbardziej pociąga mnie męskość, wylizanym laleczkom mówię zdecydowanie nie 🖐️

Gość ja przeczytalem setki takich t
ematow na yahoo i tam laski zawsze pisza oczy, tylek. Ciagle to się powtarzalo

Gość jolkasrolka
ja zwracam uwage na twarz musi byc meska i jednoczesnie rozczulajaca, nie mam tu na mysli papusnego pana misia w dresach, ale twarz którą chce sie poprostu dodknąć. Rysy twarzy bardziej kanciate niz takie spuchnięte typowo polskie. Nie musi to być przystojniak raczej zadziorny bystrzak ale nie jakis mądraliński/ nie żaden depresyjny muł. Ubiór ma znaczenie, nie chodzi o markowe ciuchy ale o gust, nadetym snobom mówie nie, panom jakim mnie pan bóg stworzył takim mnie akceptuj - Też Nie. Ubiór wiele mówi. Cechy fizyczne, raczej wyzszy ale nie jakis przygarbiony kolos, szczupły.Nogi proste nie IKSY! jak facet ma iksy to na 100 procent ma tendencje do tycia. Ładne dłonie, fajna fryzura, łysy tez moze byc. I Zapach, higiena ogólne zadbanie.

1. Wzrost - wyższy ode mnie. 2. Proporcje ciała - wąska dupka, szerokie ramiona, płaski brzuch, długie nogi i umięśnione uda. 3. Schludny, czysty, nieprzesadnie zadbany. 4. Sposób poruszania się - normalny.

Gość Karollllinnnaa
podniecają mnie mężczyźni z prawdziwego zdarzenia ;) Już mówię jacy to są: wysocy, dobrze zbudowani (ale bez przesady), duży nos, ładne oczy i długie rzęsy, szeroki zasięg ramion (do przytulania), męsko pachnąca klata i seksowny tyłeczek :D

Gość Karollllaaa
Łukaszu, z tym wzrokiem to lubię jak mężczyzna pierwszy się uśmiechnie, bo jestem trochę nieśmiała. Jeśli jednak on to zrobi, to ja odwzajemnię bardzo chętnie. Uwielbiam jak facet się do mnie uśmiechnie, albo puści oczko. Poprawia mi to humor i dodaje atrakcyjności :)