Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offerma

siedzę na ławce w parku i piję piwo.

Polecane posty

Gość offerma

to najlepszy sposób świętowania pierwszego dnia nowego roku.

Gość wydawanie zwłok od 15
Ścieżki życia Podczas wakacji pewien człowiek udał się na przechadzkę po lesie, rozciągającym się nieopodal miasta, w którym zamieszkiwał. Błądził po nim przez kilka godzin aż zgubił się. Długo próbował odnaleźć drogę prowadzącą do domu, przemierzając wszystkie ścieżki, ale żadna nie wyprowadziła go z lasu. Nagle natknął się na innego człowieka, który podobnie jak on, chodził po lesie i wykrzyknął: - Dzięki Bogu, że jest tu jeszcze inny człowiek. Czy mógłbyś mi wskazać drogę do miasta? W odpowiedzi usłyszał: - Nie, bowiem ja także się zgubiłem. Ale istnieje pewien sposób, który może nam pomóc: musimy sobie powiedzieć, którymi ścieżkami próbowaliśmy już wyjść z lasu. To nam pomoże odnaleźć tę, która nas stąd wyprowadzi

Gość tylko drogą butelkową
Nienacki to opisal w 'VII wtajemniczeniu ' na przykładzie jak dojść do niejakiego Inocenta Ankohlika

Gość siemasz offermo widzę że
wciąż to samo zajęcie masz:) a ławkę chociaż zmieniłeś, czy siadasz na tej samej?

Gość karetka już
jedzie :)

Gość offerma
siaduję na różnych ławkach bo nie wykupiłem abonamentu ;) właśnie otwieram czwarte piwo i po jego spożyciu udaję się do domu, bo robi się ciemno, a poza tym żabka w pobliżu już zamknięta.

Gość Zuzanna Amelia & 1
Szczesliwego Nowego Roku podszywie.

Gość offerma
wcale nieprawda bo jestem chory i cały dzień dzisiaj i prawie cały wczoraj spędziłem w łóżku.

Gość Zuzanna Amelia & 1
No to duzo zdrowia. Zrob sobie liste postanowien noworocznych to Ci sie nastroj polepszy.