Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juli_ta

Czy w końcu mogło mi się udać ?

Polecane posty

Gość juli_ta

Witam Was drogie forumowiczki. Chciałabym podzielić się z Wami moim przypadkiem z nadzieją ,że któraś miała podobnie i JEST W CIĄŻY :-) No więc tak: Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o maleństwo,po kilku nie udanych już próbach postanowiłam ,że zakkupię tabletki Femi-Fertil. Jestem w trakcie brania pierwszego opakowania. @ spóźnia mi się 5 dni. Testy robiłam aż 4 (od drugiego dnia spodziewanej @). No i teraz co najdziwniesze: 1 -test = 2 kreski z tym ,że jedna jasna,ale widoczna 2- test = 2 kreski dużo bardziej widoczne 3 - test = 1 kreska i ani cienia drugiej :( 4 - test (robiony dzisiaj rano) 2 kreski ale druga bardzoooo jasna jednak zauwazalna. objawy posiadam jak przed @ i kłucie w jajnikach. Jutro chcę iść na badanie krwi może tam coś mi wykaże. Mam cichą nadzieję ,że tym razem się udało bo nie zniosła bym kolejny raz rozczarowania :-( z góry dziękuję o odpowiedzi i pozdrawiam Was wszystskie :-)

Gość juli_ta
chcę też lojalnie uprzedzić o przebytej niedawno grzybicy stóp

Gość dfrtghjkmnbvcdfghj
wrzuc fotke testu

Gość juIi_ta
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Dziewczyny nie wiem co jest grane !? Ktoś podszył sie pod moj nick i podpisuje jakies głupoty :/ dla uwiarygodnienia dodaje jeszcze raz moj post. Witam Was drogie forumowiczki. Chciałabym podzielić się z Wami moim przypadkiem z nadzieją ,że któraś miała podobnie i JEST W CIĄŻY No więc tak: Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o maleństwo,po kilku nie udanych już próbach postanowiłam ,że zakkupię tabletki Femi-Fertil. Jestem w trakcie brania pierwszego opakowania. @ spóźnia mi się 5 dni. Testy robiłam aż 4 (od drugiego dnia spodziewanej @). No i teraz co najdziwniesze: 1 -test = 2 kreski z tym ,że jedna jasna,ale widoczna 2- test = 2 kreski dużo bardziej widoczne 3 - test = 1 kreska i ani cienia drugiej 4 - test (robiony dzisiaj rano) 2 kreski ale druga bardzoooo jasna jednak zauwazalna. objawy posiadam jak przed @ i kłucie w jajnikach. Jutro chcę iść na badanie krwi może tam coś mi wykaże. Mam cichą nadzieję ,że tym razem się udało bo nie zniosła bym kolejny raz rozczarowania z góry dziękuję o odpowiedzi i pozdrawiam Was wszystskie

bo ma nieudane zycie seksualne :D ewentualnie czysta zazdrosc z 2 kresek :P a wiec jakiej czulosci testy robilas? bo sa rozne 10, 20- 25 i o ile na 10 i 20 moglas widziec 2 kreski to na 25 niekoniecznie

Gość juIi_ta
Dziewczyny nie wiem co jest grane !? Ktoś podszył sie pod moj nick i podpisuje jakies głupoty :/ dla uwiarygodnienia dodaje jeszcze raz moj post. Witam Was drogie forumowiczki. Chciałabym podzielić się z Wami moim przypadkiem z nadzieją ,że któraś miała podobnie i JEST W CIĄŻY No więc tak: Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o maleństwo,po kilku nie udanych już próbach postanowiłam ,że zakkupię tabletki Femi-Fertil. Jestem w trakcie brania pierwszego opakowania. @ spóźnia mi się 5 dni. Testy robiłam aż 4 (od drugiego dnia spodziewanej @). No i teraz co najdziwniesze: 1 -test = 2 kreski z tym ,że jedna jasna,ale widoczna 2- test = 2 kreski dużo bardziej widoczne 3 - test = 1 kreska i ani cienia drugiej 4 - test (robiony dzisiaj rano) 2 kreski ale druga bardzoooo jasna jednak zauwazalna. objawy posiadam jak przed @ i kłucie w jajnikach. Jutro chcę iść na badanie krwi może tam coś mi wykaże. Mam cichą nadzieję ,że tym razem się udało bo nie zniosła bym kolejny raz rozczarowania z góry dziękuję o odpowiedzi i pozdrawiam Was wszystskie

pomaranczowa juIi_ta ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!! ten tekst jest juz tak oklepany ze wstyd go wklejac, moglas dluzej pomyslec. a jesli masz ochote byc zlosliwa to zapraszam cie na forum zycie erotyczne (jesli takie posiadasz) i tam z najwieksza ochota popisze z toba ale juz pod innym nickiem :D

Dziękuję za przynajmniej jedną kompetentną odpowiedź :-) No więc: testy robiłam 2 razy ' Pink Test 25 mlU/m ' one wyszły z dwuma krechami ,a ten który wyszedł negatywny nie pamietam firmy taki różowy z rossmana :(

Gość catherynn
Dużo zależy od czułości testu a poszywy są żałosne

Gość catherynn
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników :classic_cool:

pomaranczo mnie naprawde nie interesuje co robisz w wolnym czasie autorko moze tamten test byl po prostu uszkodony badania krwi wszystko wyjasnia

Ehhh naprawde takie akcje mogą zniechęcać ludzi do wypowiadania się na forum ,dlatego własnie się zarejestrowałam pod tym nickiem.

Gość juIi_ta
w takiej sytuacji kulę się panicznie w narożniku przedpokoju po czym popiskując wrzaskliwie wycofuję się z mieszkania przy okazji filuternie merdając moim kosmatym ogonkiem i spryskując sąsiadów za pomocą gruczołów krokowych

Gość ale cyrk
ja tak miałam jeśli kreska jest choć odrobinę widoczna, to musi być ciąża albo schorzenie jajników co nie sądzę żeby cię dotyczyło, tym bardziej że pewnie jesteś pod opieką lekarzy. Nie ma opcji żeby u zdrowej kobiety ten hormon był wykrywalny bez ciąży. GRATULUJĘ:-))))))) ja też zostałam mamą chociaż na teście mąż nie widział tej kreski tylko ja.. Następna po kilku dniach była już wyraźniejsza

Jutro mam nadzieję się wszystko okaże :-) jednakże dziękuję za odpowiedź ,czyli jednak można jeszcze spotkać sympatyczne kobitki :-)

mi wyszły 2 testy-bo 2 robiłam w 1 dniu @ po poludniu i na 2 dzien rano. Oba wyszły prawie tak samo. Beta mi jednak uwiarygodniła i teraz czekamy na rozwiązanie :) Testy z moczu nie dają 100% pewności, w moim wypadku test BETA HCG jeszcze pomógł stwierdzić czy wszystko dobrze sie rozwija :)

Gość ale cyrk
nie odpowiadaj trolllowi, kto normalny by się bawił w takie bzdury, daj dzieciakowi zabłysnąć w internecie. Nowy rok jest, pewnie uciekł do swojego pokoju bo go babcia chciała sadzać na kolanach.

Gość catherynn
Poczekaj i powtórz test za kilka dni

Gość ale cyrk
beta to odpowiednie badanie dla ciebie i pomoże określić czy wzrost nie jest za niski dla wieku ciąży. Masz fajny początek roku:-)) pozdrawiam i znikam, mam robotę i jestem głodna.

Gość catherynn
Majka nie pisz bzdur. Wytrzeźwiej i dopiero udzielaj się na forum

Witam! Dzis byłam u gina z nadzieją ,że potwierdzi moje przypuszczenia i jestem w ciąży. Ten jednak powiedział ,że żadnego pęcherzyka nie widzi :( Więc ,albo może to być baaardzo wczesna ciąża ,ale poroniłam i dlatego testy pokazywały jeszcze test POZYTYWNY. Czy któraś z Was moze tak miała ?

Gość gfgttyyyyyy
za wcześnie na gina...ja czekałam ponad tydzien od terminu @ i lekarz potwierdził ciążę...najlepiej zrób betę koszt 30-40 zł...

mi w piewszym dniu @ powiedział"albo pani za chwile dostanie @ albo wcale" więc nie było widać nic... wróciłam do domu, zrobiłam test i okazał się pozytywny, czemu nie zrobisz bety??