Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po 12

Wczorajszej nocy

Polecane posty

Gość po 12

Zastanawiam się dlaczego, po dwunastej nagle przypomniała mi się pewna osoba, którą widziałam tylko raz w życiu. Było to kilka miesięcy temu, podczas pewnego spotkania. Tak nagle zaczelam intensywnie myślec o tej osobie, której właściwie nie znam. Dziwne to.

Gość dlaczego najgorszy??
nie masz o kim myslec, to myslisz o nieznajomym. Sfera marzen, że mogłoby być tak pięknie. Sylwester i wy dwoje, razem 🖐️

Gość po 12
no ale dlaczego akurat ta jedna osoba a nie inna, przecież mogłabym sobie o wielu innych osobach pomyśleć.

Gość Oleńka1981
To taka magiczna noc. Ja się zbudziłam dziś o 3.30, przez sen o kimś bardzo dla mnie ważnym... Wstałam i zerknęłam na telefon. Chwilkę później dostałam od niego wiadomość, na którą czekałam całe Święta i Sylwestra. Telepatia?

Gość po 12
no ale nigdy, tak intensywnie nie przypomniala mi sie obca osoba.

Gość dzis jak na jawie snił
a mi dzis snił sie On kochałam sie znim dziwne ale to mi sie sniło

Gość po 12
ale przecież nie czulam wtedy jakiejś potrzeby, po prostu nagle, niespodziewanie pojawiala sie w mojej glowie ta osoba...i takie silne "uczucie" (nie wiem nawet, jak je określic)

Gość Zapewniam Cię...
Olśniło Cię ;) Ciekawe czy on o Tobie też pamięta? Jeśli tak, to powinien umieć Cię odnaleźć... jeśli zaś nie, to trudno, szkoda, że nie olśniło Cię wcześniej. Ale faktycznie dziwne, że tak ni z gruchy nie z pietruchy nagle Ci się przypomniał. Może jakiś zbieg okoliczności, sygnał którego sama nie zauważyłaś, ale Twój umysł to podchwycił i wyczarował wspomnienie?

Gość rtyutyuytrew
raczej traumę ! :D

Gość po 12
Teoretycznie mógłby zdobyć do mnie kontakt choć byłoby to bardzo problematyczne... ale to niemożliwe, jesteśmy sobie kompletnie obcy, tylko raz w życiu sie widzieliśmy... z resztą wątpie, żeby chciał. Właśnie dlatego dziwi mnie ta sytuacja.

ale przecież nie czulam wtedy jakiejś potrzeby, po prostu nagle, niespodziewanie pojawiala sie w mojej glowie ta osoba...i takie silne "uczucie" (nie wiem nawet, jak je określic) >>>> to się nazywa wstęp do pożądania :classic_cool:

Gość po 12
e tam gadasz, przez 7 miesięcy nic nie czulam i raptem w sylwestra taka zmiana! Ja go ledwie pamietam, a on może nawet nie wie o moim istnieniu.

Gość po 12
kociaku?