Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qweeqwweqqwxqas

Jak tam sylwester?

Polecane posty

Gość qweeqwweqqwxqas

No i jak tam sylwester udany? U mnie dobrze, łeb tak mnie na.....dala, rozwiązałem jeden problem z którym męczyłem się przez cały poprzedni rok a mianowicie była dziewczyna która często się do mnie kleiła przymilała wzbudzała moją nadzieje bo na nią leciałem. Ale patrząc na nasze stosunki wiem że jednak do mnie nic nie czuła, tylko mną się bawiła. Dziś rano o 4 powiedziałem że nie życzę sobie takiego jej zachowania wobec mnie, że raz daje nadzieje raz ją potem odbiera.

Gość Zapewniam Cię...
No i dobrze - trzeba się szanować. Życzę wytrwania w postanowieniu i znalezienia dobrej i miłej kobietki.

Gość dotakakal
CUDOWNY! Przed telewizorem - z meżem, dziećmi i grypą :-P Ciepło, przytulnie, bez kaca i nocnych powrotów. Rano wyspani. Lampka szampana wypita o polnocy czasu londynskiego :-D Chyba teraz tak zawsze bedziemy sie sylwestrowac. Mam w dupie wszelkie bale :-P

Gość ucz sie geogera
a w jaki sposób sie kleiła?

Gość dftyuyhgfghuiol;
wzbudziła nadzieje,ciekawe czym a ty liczyłes na sex:D

Gość qweeqwweqqwxqas
przytulanie, siadanie na kolanach, dwuznaczne teksty, patrzenie się w taki "inny" sposób. Spaliśmy razem kilka razy ale bez sexu. Dla mnie takie traktowanie nie wygląda jak traktowanie kolegi.

Gość to marzenie ścietej głowy
🖐️