Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerka

Co sądzicie o tym mieszkanie - wystrój?

Polecane posty

Gość Zojkaa
mieszkanie bardzo ladne ja bym tylko usunela z lazienki te bidety :P mysle ze z uzyskaniem podobnego efektu nie bylo vy wiekszych problemow :)

Gość hungara
nie podoba mi się, nie w moim stylu, jakis skandynawski, nie lubię aneksów kuchennych, to niższa kategoria mieszkania, już wyszło z mody w pomieszczeniach małe okna , może dlatego tak na biało zrobione bo ciemno, w ogóle wystrój mi sie nie podoba, nie lubię płytkich kabin prysznicowych , jesli już powinna być kabina prysznicowa + wanna jak na takie mieszkanie

Gość njhbyt
Przeciętny wystrój. Nie jest brzydki, ale jakbym miała wybór, jak się urządzić, to na pewno nie chciałabym takiego stylu. :) Dla mnie taki nijaki...

Gość wredniucha13
ale cena!!!!

Gość ładne i spokojnie uzyskasz
taki efekt w mieszkaniu z wielkiej płyty Akurat tylko wsioki co w dupie były i gówno widziały stwierdzą ze salon z aneksem jest passe -jest to nadal bardzo popularne i wygodne.

Gość maj-an
wyba was pogieło takie mieszkania na zachodzie niemiec kosztują max 50 tyś . A czasem i za 30 tyś można trafić. Polacy mają zrobione siano w mózgu aby rozważać 50m2 za prawie 400 tyś zł.

Gość hungara
tylko ja akurat mam aneks kuchenny z salonem, małe dzieci przeprowadzam sie i powiedziałam że nigdy aneksów kuchennych aneks dla mnie to wielkie góvno, może byc dla pary małżeńskiej bezdzietnej którzy pracują większośc dnia w ogóle niepraktyczne

Gość ladne i z gustem, cena
normalna,choc na pewno do zbicia, smiesza mnie ci, co wybrzydzaja na Ikeę, w ktorej przynbajmniej KAZDY element jest projektowany przez projektanta , ktory podaje swoje nawisko, moze to byc dla kogos nudne, ale na pewno nie jest kiczowate w odroznieniu od mebli robionych przez domoroslych stolarzy.

Gość ladne i z gustem, cena
w Trojmiescie w centrum ceny sa podobne, jesli chodzi o stosunkowo nowe mieszkania. Mieszkanie, sadzac z rocznika, z wielkiej plyty nie jest.

Rzeczywiście ikea kwiatek za 3,50 żenada, nie znoszę tych bubli IKEA BLACK RED WHITE AGATA i tego całego śmietnika. Po miesiącu wszystko zaczyna się sypać, szuflady odpadają. Do mieszkania na sprzedaż tak się robi żeby było taniej a wyglądało na nowe ale normalnie to się nie nadaje.