Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brwiowaczka

Odrastanie brwi

Polecane posty

Gość Brwiowaczka

Czy wy też przez to przechodziliście lub przechodzicie? Nie wiem jak mogłam to sobie znowu zrobić, chwyciłam pensetę i zrobiłam okropne, krzywe, cienkie brwi. Rok temu ogoliłam je tylko i po 2 miesiącach były już dobre. A teraz zrobiłam je w październiku. I potem odrastające włoski kilka razy wydłubywałam. Teraz od ok. miesiąca nie tykam pęsety. I wyglądam masakrycznie, najgorsze jest to, że gdzieniegdzie mam łysawe miejsca i tam brwi mi nie chcą rosnąć. Używam olejku rycynowego, ale to niewiele pomaga.

Gość njhbyt
Odrastanie brwi to masakra, ale jest warte efektu. Ja też kiedyś bardzo mocno sobie regulowałam swoje, ale na szczęście mnie oświeciło, że są brzydkie i jakoś powoli doszłam do tego, że teraz są w miarę szerokie. Za to mam ciągle problem z tym, że mają trochę różny kształt, ale cóż, trzeba pozwolić im po trochu odrastać i skubać czasem po jednym włosku, żeby nadać odpowiedni wygląd. Okropnie wyglądają te krótkie włoski, ale trzeba się przemęczyć. :P

Gość Brwiowaczka
Ja jestem tępa? Brwi mi nie chcą rosnąć ty chvju je.any co mnie obrażasz.

Gość oj tam,oj tam;-)
Też miałam ten problem-i znowu to zrobiłam,na szczęście nie tak mocno;-) ileż ja sie nameczyłam by w miare wygladały... Ze 3 m-ce odrastaly. Kupiłam sobie też odżywke-tyle że nie mam już opakowania i nie podam wam nazwy narazie,ale jest rewelacja. Stosowalam ja tez na rzesy jak miałam przerwe w przedłuzaniu. Teraz znow dam im odpoczac,ale musze nazbierać na nia,bo to aż 350zl

Gość moje brwi odrastały ponad pół
roku po tym jak kosmetyczka mi je spierdoliła musiałam robić henne bo wloski nie rosly abrwi były prawie lyse :o smarowałam rycyna mi to pomogło al dlugo sie męczyłam z tym teraz chodzę do innej kosmetyczki na skubanie bo tamta poprzednia zaproponowala mi woskowanie no i wyjebała polowe brwi :(

Gość uhmhuhmdsf
jak masz ciemne brwi to na czas odrastania stosuj cien do brwi, jesli nie jest za ciemny , to nie daje sztucznego eektu narysowanych brwi a pomoze ukryc odrastajace wloski i lyse miejsca :) no i otpycznie je pogrubi, tylko musisz zaopatrzyc sie tez w odpowiedni pedzelek

mam taki sam problem jak wy.:C tylko że ja na samym początku zaczęłam sobie depilować brwi. do tego mam tarczycę i jestem w okresie dojrzewania ( mam 16 lat) nie rosną mi już wogóle tylko . zaczęłam wyrywać tez na górze. może kosmetyczka jakiś zabieg ? nie wiem co mam robić błagam pomóżcie :C JAKAŚ RADA? :c:c

Gość gość
Hej, po jakim czasie zapuszczania brwi miałyście już efekty dzięki którym mogłyście się udać do kosmetyczki. Mój jeden łuk brwiowy jest długi a drugi różni się tak około 3/4 mm. Widzę, że włoski już są domalowuje go cieniem do brwi z Avonu. A tak w ogóle to smaruje brwi olejkiem rycynowym 13 dzień. Czytałam, że podobno efekt już jest widoczny po miesięcznej kuracji. Powiem wam, że jak się patrzę na tą brew to jest okropna, no ale cóż jakoś będę musiała przetrzymać ich zapuszczanie. Udam się do kosmetyczki tylko by wyrównała mi brwi tutaj przy wewnętrznej stronie( przy nosie :) ) a resztę pozostawię aby rosła.