Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingofspace

Problem w związku kto pomoże

Polecane posty

Gość kingofspace

Witam. Mam 21 lat od 4 miesięcy jestem z dziewczyną młodszą ode mnie ma tylko 18 i pół roku. Dziewczyna 8 lat temu na komuni była molestowana sexualnie. Generalnie problem polega na tym że nie mogę się do niej zbliżyć. Gdy próbuje przytulić odtrąca mnie. Pocałować to samo.. Za słania się tym molestowaniem. Chodzi do psychologa. Tylko ze nic o molestowaniu psychologowi nie powiedziała.. Zdarzyło mi się z nią tylko 3 razy pocałować z języczkiem. 2 razy jak wypiliśmy i raz na trzeźwo... Teraz tak co mam dalej robić aby jej nie stracić ??? I żeby się na mnie jednocześnie otworzyła ??

byc cierpliwym, nie naciskac, duzo rozmawiac. No i namowic ja zeby psychologowi powiedziala. Teraz on jej pomaga tylko nie poznal zrodla problemu - bez tego jej nie 'wyleczy'

Gość darIingme
zrób jej pierogów:classic_cool:

Gość kingofspace
Od razu powiem że dziękuję za komentarze pokroju zrób jej pierogów. Dodam jeszcze ze ma okres buntu wobec rodziców. We mnie znalazła rodzaj ostoi ja jej pomagam jak mogę staram się nie naciskać ale daje do zrozumienia że jednak kiedyś chciałbym coś więcej. Jak troszkę wypije to puszczają jej hamulce nie całkowicie ale jednak... Boje się że któregoś dnia gdzieś pójdzie beze mnie i ktoś ją puknie na boku... W sprawach z kobietami nie jest jakiś maczo. Ale staram się ;] Niby deklaruje się że chce ze mną rodzine założyć itd Ale zobaczymy jak to dalej się ułoży

Gość kingofspace
Nie pudło to nie to...