Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chloe9504

czy zycie z facetem któreg całkowicie nie akceptuja rodzice jest mozliwe

Polecane posty

Gość chloe9504

Czy jest ktos w takiej sytuacji

Gość sądzącpoznamionachzewnętrznych
z jakiego powodu go nie akceptują?

Gość chloe9504
dodam tylko, że facet ma na imię Azor

Gość jest możliwe ale
może zastanów się dlaczego rodzice go nie akceptuja. Miłosc zakłada rózowe okulary i wybacz, ale jesteś głupia i nie widzisz tego, co powinnaś, rodzice patrzą bardziej obiektywnie. Może maja jakiś konkretny powód, który ty zobaczysz, jak już będziesz totalnie odkochana i uziemiona.

Gość chloe9504
dodam tylko, że facet ma na imię Azor

Gość chloe9504
niech ktos się nie podszywa :) rodzice go nie lubia bo pochodzi z daleka, jednak ma tu rodzine i uwarzaja ze jest brzydki, jestem z nim dwa lata, widujemy sie czesto i jak mam powiedziec mu ze z nim zrywam? bo rodzice tego chca?

rodzice to rodzice i ich sprawa kogo akcepyują a kogo nie ale zastrzeżenia jakie mają powinnaś rozważyc jak najpoważniej bo zwykle widzą więcej niż ty - co nie znaczy ze nie moga się mylić

moi rodzice na poczatku nie akceptowali mojego obecnego meza. bylo duzo klotni, tez chcialam z nim zerwac, ale troche czsu minelo i rodzice zaczeli zmieniac o nim zdanie, a teraz jest ich ulubiencem (od lat)

Gość chloe9504
rozumiem jakby choc z nim porozmawiali i poznali go blizej ale ojciec nawet nie chce o nim słyszec, szanuje rodziców, ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie zycia bez tego faceta i moze to glupie ale nie wiem co wybrac, a jesli wybiore rodziców i go strace i takie uczucie nigdy wiecej mi sie nie trafi? nie wiem co zrobie

twoje życie i twoje decyzje ile masz lat?

Gość Oj ten tata
A jak wygląda twój facet że uważają go za brzydkiego, niski, chudy gruby? Co jak co ale twojemu tacie nie powinno zależeć na jego wyglądzie chyba że.. :D

Gość chloe9504
moim zdaniem nie jest brzydki, jest to naormalny chłopak, jest z okolic lublina i troche mówi taka gwara jak to tamci ludzi, mojego tate strasznie to denerwuje, uwaza on ze ludzie z tamtad tylko robia kobieta dzieci i je bija:( zadne argumenty nie pomagaja :( dodam ze jestem jedynaczka