Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszatkaa

jak dac do zrozumienia facetowi ze to juz ten czas na zalozenie rodziny

Polecane posty

Gość myszatkaa

Mam pytanie. Jestem z moim facetem dość długo. Mam prawie 4 letnia córkę z poprzedniego związku. On to akceptuje. Mam 22 lata on 34 chciałabym już założyć rodzinę kocham go i jestem tego pewną on twierdzi że też ale co innego mówi a czasem wydaje mi się że unika tego tematu. Co zrobić?

Gość hanka skakanka666
Mam Twoje lata, ale w życiu nie chciałabym mieć faceta lat 34. 12 lat róznicy. Pomyśl dziewczyno, za 8 lat będziesz pełną wigoru trzydzietką a on będzie już starym domatorem po 4O-tce. Zastanów się. Dużo słyszałam od starszych , że taka różnica wieku nie sprawdza się na dłuższą metę.

Gość myszatkaa
Sama już niewiem:-(

A po co "dawać do zrozumienia"? Nie można po prostu powiedzieć - wprost, bez żadnych ogródek?

Będzie jeszcze gorzej - ty będziesz trzydziestoparoletnią, korpulentną mamuśką, z pierwszymi zmarszczkami, a on będzie przeżywał drugą młodość :D

22 lata i czteroletnia córka? Ulalala - szybko się zaczynało, idąc za głosem natury. No cóż - facet najwyraźniej nie chce małżeństwa i wcale mu się nie dziwię. Zakładanie rodziny z dzieciatą to raczej średnia przyjemność, zresztą facet w tym wieku jest za młody na ślub. Jakiś czterdziestolatek to może prędzej sprosta Twoim oczekiwaniom - byleby nie był przystojny, bo wtedy mała szansa, że pójdzie na małżeństwo i wierność.

Hanka skakanka - ale Ty jesteś głupia. Dopiero odczytałem te wypociny. W tym wypadku to on jest dla niej za młody, bo ona ma dzieci. No i co Ci do łba strzeliło z tym domatorem? Brad Pitt po czterdziestce był dziadem? Johny Deep? Używaj mózgu.