Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panowie! pytam poważnie

Najważniejsze cechy kobiety to:

Polecane posty

proszę napiszcie coś, co dla Was liczy się najbardziej. Zarówno cechy charakteru jak i cechy fizyczne :)

Gość sądzącpoznamionachzewnętrznych
cycki off course

Gość liczą się dobre cycki
kobieta i tak leci na kasę więc jaka jest nie ma znaczenia :D

ale proszę chociaż spróbować cokolwiek zdefiniować :P

Gość sądzącpoznamionachzewnętrznych
a co tu jest do definiowania? :D Pewien młody mężczyzna miał 3 przyjaciółki. Po pewnym czasie miał zdecydować, którą z nich poślubi. Aby ułatwić sobie wybór, zrobił im test. Każdej z nich dał po 1000 dolarów. Pierwsza z nich poszła do sklepu, kupiła sobie sukienkę, buty, piękny kapelusz i poszła do fryzjera. Przyszła do niego z powrotem i mówi: - Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham. Druga przyjaciółka poszła do sklepu kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i 1000 puszek piwa. Przyszła do niego i mówi: - To są moje prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham. Trzecia z nich zainwestowała te pieniądze w nieruchomości, po krótkim czasie podwoiła sumę. Znowu zainwestowała i znowu podwoiła i tak kilka razy, aż dorobiła się takiego majątku, że była ustawiona do końca życia. Przyszła do niego i mówi: - Zarobiłam to wszystko z myślą o naszej wspólnej przyszłości, bo cię kocham. Młody mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi...i ożenił się z ta która miała największe cycki!

Gość yfhdhdb
Wierność - tego to chyba pominmy bo kobiety tego nie mają Wygląd - całokształt Osobowość -tu wybór Tylko kilka

Gość poważna odpowiedź oto
masz poważne odpowiedzi. skoro faceci wiedza że obecne kobiety i tak lecą na kasę to jakie znaczenie ma w kobiecie coś więcej? jest kobietą, wygląda w miarę, ma fajne cycki byle nie za duże wystarczy. za kasę i tak zrobi wszystko i będzie miała takie cechy jakie facet chce. nie ma najważniejszych cech kobiety, każdy facet chce czegoś innego. większość che fajnycy cycków. a o resztę kobieta za kase się postara aby być taka i mieć takie cechy jakie facet chce. lubi blondynki to się przefarbuje, lubi jak mu kobieta obciąga to będzie obciągać, lubi śmiejącą się to się będzie śmiałą. po co kobiecie jakieś cechy ? za kasę będzie taka jaką facet chce.

i bylybyście w stanie związać się z kobietą, która chce od Was tylko kasy? żadnych wyższych wartości?

Gość Panowie! poważnie pytam
bylibyście

Gość gdgdhdbf
Tak bardzo chcemy być kochani i tak bardzo pragniemy miłością, że jesteśmy oddać za to każda cenę.

Gość Panowie! poważnie pytam
cięzko mi to zrozumieć...ehh te dzisiejsze czasy to nie dla mnie :)

Gość Singielek...
Pogląd faceta w wieku 32 lat , oczywiście ocena subiektywna 1. dojrzałość emocjonalna - kobieta nie kieruje się w życiu tylko emocjami w podejmowaniu decyzji (niekoniecznie tylko w wyborze partnera, ale na każdym kroku), jej emocje idą w parze z rozsądkiem 2. inteligencja 3. wrażliwość 3. kompromis (kłótnie są w życiu rzeczą normalną więc trzeba się zawsze dogadywać) 4. ambicja (ma jakiś cel w życiu, a nie siedzi i mówi, że jej nudno i brakuje jej adrenaliny) 5. opiekuńcza i troskliwa (my też patrzymy na kobietę jako matkę naszych potomków) 6. cenię też sobie u kobiety wysoka samoocenę i mającą szacunek samej do siebie Z mojej strony na razie tyle ;-)

Fizyczne: niepretensjonalna twarz, tylek i nogi. Charakter: lojalnosc, szczerosc, szacunek, inteligencja, ciekawosc swiata, przynajmniej jedno ciekawe hobby. Musi umiec gotowac, bo ja tez umiem.

Gość Singielek...
Wygląd fizyczny: - szczupła figura - biust - nie lubię sztucznego - każda kobieta dbająca o siebie ma swój urok

czyli to prawda, że każdy biust (o rozmiar mi chodzi) byle nie sztuczny, nawet bardzo mały?

Gość Singielek...
Ach pominąłem 3 ważne rzeczy: - szczera - wierna - zdrady nigdy bym nie wybaczył, jestem b. pamiętliwy - kochająca i dobra

Biust jest dla mnie drugorzedny (oczywiscie nie plaska). Tylek, nogi, biodra i niebanalna twarz.

Gość Singielek...
Jeśli jest naturalny to niezależnie jakiego byłby rozmiaru, czy wielki czy mniejszy, wznieciłby we mnie pożądanie ;-) Panowie! pytam poważnie To jest kwestia gustu.

nie miejcie mi za złe, że chcę się czegoś o facetach dowiedzieć :P wiem, że to mało miarodajne źródło informacji ale zawsze coś :)

szczupła, długonoga blondynaaaa w wieku do 23 lat charakter jest mi już obojętny, może być zarówno blacharą jak i matką teresą, może rzucać dziećmi przez okno, kląć, puszczać bąki publicznie, robić mi obciach towarzyski, ale jeśli mi się spodoba to jakoś z nią ułożę sobie życie :):) a to może być nawet zabawne :):):):)

Gość Singielek...
Na czym najbardziej chciałabyś się skupić, na kwestii osobowości czy fizycznego wyglądu ?

ehhh wszędzie te długie nogi...:D

i jedno i drugie mnie interesuje. nie śmiejcie się ale ja chcę się trochę zmienić, chcę żeby faceci zaczęli mnie zauważać, nie wiem w którą stronę się rozwijać :P

Gość Singielek...
Panowie! pytam poważnie Ile masz lat

22

wiem, do tej pory miałam do tego inne podejście. dam radę :)

kobieta powinna być jak dama (odpowiedni wygląd , maniery, wiedza i zachowanie w różnych sytuacjach) w której sumy sprzeczności pozwalają na funkcjonowanie obok niej mężczyźnie :classic_cool: