Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panowie! pytam poważnie

Najważniejsze cechy kobiety to:

Polecane posty

Gość Singielek...
W parze z wiekiem idzie zmiana poglądu na drugą osobę Inaczej patrzy na kobietę facet po 20, inaczej po 30. Więc jeśli szukasz sobie rówieśnika to na mojej opinii może tak bardzo nie bazuj ;-)

w zasadzie wolę starszych ;P więc chętnie posłucham Twoich opini :)

tak, wiem, że dobre maniery itp to ważna sprawa.

wiem, że kwestia wyglądu to indywiduwalna sprawa...ale już wiem, że faceci wolą jak kobieta wygląda hmm 'kobieco' ;P co dla mnie do tej pory nie było oczywiste...

są osoby , stylistki , które mogą Ci pomóc - potem dobry fryzjer , nowe ciuchy , buty itp i zmiana gotowa - zewnętrzna :classic_cool:

no ale wygląd to przecież nie 100% sukcesu, nie? a może się mylę?

nie chodzi tylko o to , tylko o Twoje samopoczucie i Twój dobry humor , które na początku jest najważniejsze - musisz najpierw czuć się sama dobrze ze sobą i potrzebować zmian , które na to wpłyną , by inni to widzieli - wtedy przyciągniesz :classic_cool: cechy charakteru przede wszystkim wyrabiaj wiedzą oraz rozmowami

zdaję sobie z tego sprawę ale pytam się Was co Wam się w kobietach podoba, może zaczerpnę jakieś nowe pomysły

Gość Singielek...
Panowie! pytam poważnie Mając do wyboru 1. cudowną, elegancką z atrakcyjną figurą, ale bez inteligencji i ciekawych pasji oraz 2. Przeciętną z wyglądu, ale z inteligencją, ciekawymi zainteresowaniami wybrałbym bezapelacyjnie tą drugą ;-) Skup się na osobowości, potem na wyglądzie. Jedna ważna rzecz : każda kobieta ma swój urok pod warunkiem, że jest zadbana ;-)

np.podoba nam się , gdy kobieta jest pewna i zdecydowana - nie jest emocjonalną i znerwicowaną frustratką , posiada cyniczne i szydercze poczucie humoru..ale to oczywiście , nie wszystko :classic_cool:

dzięki za wypowiedzi, zawsze to jakaś podstawa do wyciągania wniosków ;)