Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v^v^v^v^v

Mam kaca i moralniaka! Przegięłam..

Polecane posty

Gość sądzącpoznamionachzewnętrznych
Mąż nie może się dowiedzieć, a teść chyba nie będzie skończonym idiotą by się chwalić? jak się ma takiego ojca jak twój maz to ci wiecej wrogów NIE POTRZEBA nie rozumiesz tego? bedziesz kryła tescia-kurwiarza bez względu na konsekwencje?

Gość Piutfdxcvnm
Nic nie mów. To co zrobiliscie to obrzydlistwo, ale jak oboje zalujecie to lepiej niech to nie ujrzy światła dziennego. Zniszczysz mężowi życie, bo co mu zostanie, skoro najbliższej rodzinie ufać nie może. To jest facet - nigdy Ci tego nie przebaczy.

Gość v^v^v^v^v
Nie chcę stracić męża. Teść obiecał, że nie wygada, jednorazowy głupi wybryk po alkoholu. Gdybym tyle nie wypiła to bym się na to nie zgodziła.. Ale ze mnie kretynka.

Gość zielona_truskawa
wiesz jak moze być"? tesciu pomysli ze jak raz mu dałas i nie powiedziałas męzowi to bedzie cie szantazował i dalej sexu chciał za milczenie ;))) razem mieszkacie z tesciem ??

Gość no i co teraz???
47 letni teść może być atrakcyjny ale nie oznacza to, ze możesz z nim zdradzać męża jakikolwiek by ten teśc nie był - moim zdaniem powinnaś powiedzieć mężowi, ja coprawda byłam zdradzana kiedyś i powiem Ci, że jak mąż dowie się kiedyś tam i nie od Ciebie to już małżęństwa nigdy nie uratujesz a teraz na świeżo możesz wszystko naprawić jeszcze .... chyba :)

Gość v^v^v^v^v
Tak, mieszkamy razem w dużym domu.

Gość no i co teraz???
Ja też nie rozumiem dlaczego mąż nie może się dowiedzieć?? Wyjaśnij bo dla mnie to niejasne ???

jak ma się dwoadzieścia lat można się wytłumaczyć życiowym błędem ( to oczywiście nie znaczy że maż ci wybaczy) ale jak ma się czterdzieści parę TO SIE TO ROBI ŚWIADOMIE!!!!!! ten koleś zrobił to ŚWIADOMIE

Gość v^v^v^v^v
Ktoś tu mówi o kryciu teścia kurwia**a, ale sama lepsza nie byłam. :( Chciałabym cofnąć czas. :(

ergo - na dzień dzisiejszy TWÓJ MĄZ NIE MA OJCA TYLKO SKURWYSYNA UDAJĄCEGO TATUSIA

Gość v^v^v^v^v
Przecież jak mąż by się dowiedział to nie będzie chciał znać ani mnie, ani swojego ojca.. Dlatego nie może się dowiedzieć. Głupie pytanie.

Gość do autorki....................
a tesciowa gdzie? cos mi to slaba prowokacja smierdzi.... nudzi sie gimgowno i wymysla historyjki

Moja teściowa wyjechała, mąż był w pracy była sobota ok. 17 poszłam do teścia zanieść mu obiad, zastałam, bo zrobił nową nalewkę i dał mi spróbować i trochę ich popróbowaliśmy i jakoś z nim do łóżka nie poszłam. Nie byłam jakoś mocno pijana. Nie rozumiem Cię jak można zrobić coś takiego własnemu mężowi.

Gość no i co teraz???
Dziewczyno ale po co się wdawać w niepotrzebne dywagacje zdradziłaś męża, ok upiłaś się ale pomyśl o odwrotnej sytuacji, gdyby to Twój mąż się upił i przespał się z Twoją matką chciałbyś życ z tym człowiekiem nie wiedząc, ze takie zdarzenie miało miejsce?? Mało tego co byś zrobiła gdyby to teściowa powiedziała Ci o takim zdarzeniu nie czułabyś się upokorzna, ze Twój mąż Ci się nie przyznał??

Dlatego właśnie powinien się dowiedzieć. Zasłużyliście na to... Ja bym od razu Cię zostawiła. A tłumaczenie tego alkoholem....:/

Gość v^v^v^v^v
Oboje głupio zrobiliśmy i wina leży po obu stronach. Mogłam tyle nie pić ale skąd mogłam wiedzieć, że teść zacznie się do mnie dobierać?

Gość a co ty na to...
JAK TWÓJ MĄŻ KŁADZIE DO SPANIA WASZEJ ROCZNE DZIECKO I ZDRADZA CIĘ Z TWOJĄ MATKĄ,WYBACZYSZ?

Gość v^v^v^v^v
Już pisałam, że mama męża nie żyje.

Gość no i co teraz???
Prawda i tak wyjdzie na jaw mówię Ci niezależnie od tego czy to prowokacja ja na Twoim miejscu bym się przyznała gdyby się coś takiego zdarzyło, choć znająć siebie nie zrobiłabym takiego czegoś męzowi czy z teściem czy z kimkolwiek innym no ale wiem, ze takie sytuacje się zdarzają ...

Gość a co ty na to...
Z TWOJĄ GŁUPTASIE!

Gość a co ty na to...
A PO CO TAK SIĘ MARTWIĆ NA ZAPAS?CO BĘDZIE TO BĘDZIE, GDYBANIE NIC NIE ZMIENI!

Gość v^v^v^v^v
Właśnie dlatego nie chcę by się dowiedział. Nie będzie chciał nas znać. To był jednorazowy wybryk po alkoholu. Nigdy już tego nie zrobimy..

Gość vje,afj lak.d
nie wierze! marne prowo

Gość no i co teraz???
dziewczyno skąd piszesz podaj imię i nazwisko to zrobię to za Ciebie i powiem Twojemu męzowi :)

Gość fwa
Masz coś z głową

Gość v^v^v^v^v
Moi rodzice? Byli razem na przyjęciu.. Nie wiem jak to ma się do tematu.

Prawda i tak wyjdzie na jaw mówię Ci niezależnie od tego czy to prowokacja ja na Twoim miejscu bym się przyznała gdyby się coś takiego zdarzyło, choć znająć siebie nie zrobiłabym takiego czegoś męzowi czy z teściem czy z kimkolwiek innym no ale wiem, ze takie sytuacje się zdarzają Wyjdzie, a wtedy będziesz dopiero żałować. Mój teściu ma dwie synowe i trzecia przyszła i musiał by już dawno nas przelecieć, bo same bywamy u niego często.