Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiewufguweh

znalazlam strone z poradami jak uwodzic dziewczyny przez internet

Polecane posty

Gość fiewufguweh

:o

Gość daj link
a nie krzywisz ryja

Gość hggv bmbmjnbmjn
autor sprzedaje swoje wypociny za prawie 80zł:o wiec chyba liczy że poderwie dziewczyne na kase:D

Gość ale masz
nie czytałam skryptu,ale na tej stronie jest kilka artykułów i muszę powiedzieć,że facet ma sporo racji.Większość facetów wysyła nudne ,nic nie mówiące wiadomości typu"Jestes śliczna,może sie poznamy?,może popiszemy?"Nie nawiązują do profilu dziewczyny,jakby go nie czytali,nie zadają żadnego fajnego pytania,które pozwoliłoby jej w naturalny sposób odpowiedzieć,nie piszą nic zabawnego i ciekawego.Jesli do tego facet nie ma zdjęcia i nic nie napisał w swoim opisie,to co ma taką dziewczynę zainteresować?I co ona ma odpowiedzieć na pytanie "może się poznamy"?Niby dlaczego akurat z tym miałaby chęć się poznać?Nic o nim nie wie,niczym jej nie zainteresował.to prawda,że dobre zdjęcie i dobry opis i wiadomość (a nie żadne oczka czy buziaki),to klucz do sukcesu.Większość facetów odstrasza zdjęciem i opisem"jestem jaki jestem","jestem normalny"(czyli nudny przeciętniak),"szukam normalnej kobiety"(czyli jakiejkolwiek;P)