Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czuły Roman

pśp jak minął sylwester?

Polecane posty

Gość Czuły Roman

pamiętasz coś?:classic_cool:

Gość Czuły Roman
Zrobiłaś coś czego się dzis wstydzisz?:classic_cool: Opowiadaj!:classic_cool:

Gość ueueyeyeyeye
Po pijaku podtarłaś się w stronę pochwy? :classic_cool: 🖐️

no jak sie wstydzę to przecie nie powię 😭:classic_cool: ale teraz mi się przypomniala sytuacja w toalecie kiedy to już na koniec imprezy przebierałam sobie buty i ubierałam skarpetki :classic_cool: i mówiłam do siebie co robię... "a teraz ubiorę sobie prawą skarpeteczką... a teraz lewą..." po czym jakaś dziewczyna wyszła z kibla, a ja nie wiedziałam, że ona tam jest c'nie :classic_cool: to mnie bardziej rozbawiło niż zawstydziło... a Ciebie? :classic_cool: ­ ueueyeyeyeye } dobre :D całkię śmieszne żarte serio :classic_cool: akcja w ubikacji była, ale nie taka :classic_cool:🖐️

Gość czuły taboret
te skarpetki to z (namiastki) biustonosza do butów? pomysłowe :classic_cool:

Gość czuły taboret
zatem tłumaczę: idziesz na imprezę - wkładasz skarpetki na stopy, bo zimno, dochodzisz :classic_cool: - przekładasz wyżej co by mniej wyglądało na więcej, schodzisz - z powrotem do butów co by stopy nie zmarzły :classic_cool:

Gość czuły taboret
ja tak robie tylko że skarpety wsadzam w majtki:classic_cool: mam wtedy większe branie u zebranych na imprezie niewiast. co prawda ich zainteresowanie mija jak tylko się odezwę ale przynajmniej dzięki temu udaje mi się zbliżyć do żywej dziewczyny na odleglość mniejszą niż metr:)

no tak...jk zwykle:D ale to dluższa opowieść:D z zabawnych wydarzeń to tak na szybko powiem tylko że m.in postawilem odwrotnie "do gry nogami" takie pudelko fajerwerków z ktrego mialo wyleciec 6 rakiet...w efekcie cale wybuchło , polecialy na boki i trza bylo spierdalac:O a tuz przed odpaleniem powiedialem dziewczynie na ucho zeby wybrala sobie 3 życzenia i ja 3 życzenia w ramach tych 6 fajerwerków ....no i jak jakis mial nie wystrzelic to to zyczenie przepada...no i traz w związku ze wypizdnelo calosc na raz to nie wiem co to oznacza:O spelnia sie zy nie spelnia...

:D:D:D kiedy ja się nauczę żeby nic nie pić, ani nie jeść kiedy czytam Twoje opowieści 🖐️ fajerwerki poszły... tylko nie w tą strone co trzeba, także se tak myślę, że może się spełnią te życzenia, ale... od doopy strony :classic_cool: ­ a kiedy uraczysz mje tą dłuższą opowieścią?

kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy kiedy :O:classic_cool:🖐️

hmmm to jesli od duopy strony mialoby sie spelniac to lepiej nie...:O🖐️ szczególnie jedno:D jak mi kacyk zejdzie to opowiem..:P wlasnie sięgam po carsberga ktory sie uchowal hydsz hydsz hydsz i niebawem powinienem sie czuc już lepiej, tzn normalnie...w sensie neitrzeźwo :P:O

oho... ciekawe co to za życzenie :classic_cool: hmm... pewnie chciałbyś, żeby Twoja dziewczyna ostro Cię zerżnęła :classic_cool: no i jakby się to spełniło od doopy strony to... wiadomo :classic_cool:🖐️ piwo na kaca... rzadko to praktykuję :O ale mi koorwa ochotę zrobiłeś, a tak się składa, że piwo posiadam więęęęęęęęęęęęęec... HYDSZ HYDSZ HYDSZ :classic_cool:🖐️