Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfddfdx

nowy rok a mi smutno i siedze sama

Polecane posty

Gość vfddfdx

zawsze ludze sie ze nowy rok przyniesie cos nowego lepszego, a juz wiem, ze ten rok bedzie znowu smutny i samotny bylam wczoraj w pracy mialam sie po spotkac ze zanjomymi, nie spotklaismy sie a teraz bede siedziec sama 2 dni w pustym mieszkaniu, bo studia od czwartku, nawet nie mam do kogo napisac, zeby sie z kims spotkac, jestem tak strasznie samotna, smutne to bardzo a nie bede kogos na sile pytala czy sie ze mna spotka, czeka mnie samotne nudne zycie, a bardzo chcialabym poznac nowych ludzi miec sie z kim spotkac

Gość jabłecznik somalijski
czas najwyższy je zakończyć,nie sądzisz

Gość vfddfdx
myslalam nie raz o tym, ale nie mam odwagi a do tego zakochalam sie w facecie,ktory sypial ze mna 3 miesiace, a poza tym traktuje mnie jak powietrze

Gość mam podobnie z tym ze jestem
sporo starsza od ciebie. wczoraj samotny sylwester(w pokoju obok rodzice).dzis taki sam nowy rok.jutro do pracy.z jednej strony sie ciesze a z drugiej jakis niepokoj bo troche zmian u nas bedzie jutro w pracy

Gość vfddfdx
to jest straszne, niby mam zanjomych w pracy na studiach, ale poza wiekszymi imprezami do chlania nie spotykam sie z nimi no i teraz siedze sama, wspollokatorki nie ma i leze do tej pory w lozku i tak strasznie mi smutno, az lzy mam w oczach, chcialabym to zmienic, miec znajomych, miec sie z kim spotkac, do kogo pryztulic a do tego zawsze mezzczyzni mnie rania

Gość onaZasmucona
mi tez smutno, wprawdzie sylwestra spedzalam ze znajomymi ale i tak czuje sie bardzo samotna. Teoretycznie ten rok nie musi byc taki zly ale mi tak smutno. Poczytam jakies łzawe blogi, poplacze sobie i mi troche przejdzie...

Gość vfddfdx
dusi mnie ta samotnosc, tyle razy probowalam to jakos zmienic, ale nie da sie...poznawalam ludzi w necie, ale kontkat sie urywal, swoim znajomym nie raz proponowalam wyjscia,ale nie chce ciagle nalegac na spotkania.. w nim sie zakochalam, a on nie wiem czy jest takim idiota skoro tego nie widzi i sypia ze mna od 3 miesiecy, a poza tym kontkat znikomy, na wspolnych imprezach jedynie chyba trezba oproznic skrzynke smsow pokasowac nr, zeby mnie nie kusilo, zeby miec z nim kontakt, moze wtedy szybciej zapomne

Gość vfddfdx
:(

Gość Podrabiana Nutella
Dlaczego nie masz przyjaciół ? Przyjaciele -tacy prawdziwi, nie mam na myśli znajomych z którymi tylko raz na pól roku idziesz na imprezę, są bardzo ważni w życiu człowieka .Jak to się stało że będąc zdrową aktywną osobą, studiującą, nie masz ich?

Gość Podrabiana Nutella
I wiesz co...mam nadzieję że się nie obrazisz za to co teraz napiszę (bo naprawdę nie chcę Cię urazić ale nie wiem jak to dyplomatycznie ująć ) - myślę że nienajlepiej zrobiłaś zaczynając znajomość z chłopakiem od chodzenia z nim do łożka.Sama widzisz że on się od tego nie zakochał...Ty tak.On niekoniecznie...Taka sytuacja jest bolesna, ale wiesz odrobinkę tu też sama zawiniłaś, bo mogłaś z nim tylko się spotykać, "chodzić"czy jak tam się mówi,po prostu poczekać dać czas na rozwój uczuć. Dziś ludzie zbyt szybko wskakuja sobie do łóżka, bez namysłu, beztrosko, nie myśląc o tym że potem będzie boleć.Bo po jednej stronie pojawi się miłość a ta druga strona będzie to uważała nadal wyłącznie za układ koleżeńsko-seksualny (mnie takie "koleżeństwa"osobiście przerażają, bo wiem co z tego może być i nie wiem jakim cudem się na to zwł dziewczyny godzą, bo wiadomo ze dziewczyna się prędzej od czegoś takiego zakocha ) .Na takich właśnie przykładach widać że jednak czekanie z seksem to nie jest coś co robi się komuś na złość, czy katowanie siebie, tylko to jest taki jakby system zabezpieczenia przed krzywda, przed ew bólem serca...

Gość vfddfdx
cześciej się z nimi widuję, ale tylko na imprezy Mam jedną przyjaciółkę, ale ona nie mieszka w miescie, w ktorym studiuje...a czemu nie mam przyjaciol nie wiem, jestem otwarta osoba, pomocna, niewstydliwa niby mam przyjaciolke z pracy, ale tez gownie spotykam sie z nia na imprezach i w rpacy, dzisiaj np wiem, ze siedze caly dzien sama, sa u niej jej znjaomi, ktorych tez znam, a nie zaproponowala mi nawet zebym wpadla DO niej...tez mi teraz smutno z tego powodu A CO DO mojej znaojomosci z panem X. poznalismy sie w maju, razem pracowalismy i poiwedzmy flirtowalismy, az kiedys wyladowalismy w lozku i to sie tak powatarzalo...on dalej bajerowal w smsach wygladalo na to, ze niby moze cos z tego bedzie, ale potrzeba cxzasu...ale juz w to nie wierze, on mnie olewa na kazdym kroku obiecuje i sie nie wywiazuje.a tez nie spotykamy sie tylko jhestesmy wspolnie na impreze bawimy sie razem, pozniej idziemy do niego albo do mnie posiedzimy jeszcze rano ze znajomymi z mieszkania i tyle naszej znajomosci a co do Twojej opinii ja sie z nia zgadzam w stu procentach i masz racje

Gość vfddfdx
moze sie nawet wnim nie zakochalam, albo sobie to wmawiam i mowie tak kazdemu, ale wiem, ze musze te znajomosci jakos ograniczyc i do takiej sytuacji juz nigdy nie dopuscic

Gość vfddfdx
moje zycie jest bezsensu

Gość vfddfdx
jestem taka samotna :( jak moge kogos poznac, zaprzyjaznic sie :( najgorsze jest to, ze przez taki stan nie jestem sie w stanie uczyc, a sesja juz niedlugo

Gość vfddfdx
up

Gość Amanat
dobra dobra a skad jestes ?

Gość Amanat
dobra opowiem Ci cos o facetach po pierwsze najpierw nie daje sie dupy bez zwiazku najpierw zwiazek randki srandki , a pozniej dawanie dupy . facet Cie bedzie szanowal , i jak dasz mu pozniej to jakos takos ciekawiej bedzie . nie mow mu tylko ze dawalas odrazu z miejsca pod baletami nikt Cie nie lubi ? ile wazysz ? masz nadwage ? jaki masz wzrost ? masz brzydka twarz ? tradzik ? choroby skory ? zeza ?

Gość Dziecinne troche
Nie wchodz komus w dupe kto cie nie chce.

Gość vgerreerr
Ja też nie mam żadnych przyjaciół i boleję nad tym. A co do znajomych to widnieją oni jedynie na naszej klasie i facebooku. Jestem taka samotna. Faceta również nie mam.

Gość Aparat007
Ciesz się, że Cię nie zapłodnił, bo będąc w ciąży byś miała jeszcze gorzej, co do samotności, to się powinnaś przyzwyczaić. Od tego się nie umiera. Sam byłem samotny 15 lat i nic się nie stało. Myśl o nauce, a nie o seksie. Skończysz studia będziesz pracować, to sobie znajdziesz chłopaka do wszystkiego, założysz rodzinę i za pomniesz o samotności. Głowa do góry nauka jeszcze raz nauka.

Gość vfddfdx
Owszem cieszę się,że tak się nie stalo...ale jak się przyzwycziać? Jestem młoda, zadbana, dobrze ubrana, otwarta na ludzi, pomocna a i tak nikogo nie poznaję. Z ludźmy z pracy spotykam się dzięki znajomej jednej, bo zawsze mnie informuje, a chciałabym mieć komu napisać czy idziemy na kawę,a nie męczyć cały czas tylko tę jedną koleżankę, a przez to uczyć się nawet nie mogę nie umiem