Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani TupTup

Dziewczyna z balu Sylwestrowego - szok.

Polecane posty

Gość Pani TupTup

Prowadzę firmę i jedną z klientek jest pewna Pani (ok. 30 lat). Miałam z nią przyjemność rozmawiać może 2-3 razy i wydała się bardzo sympatyczna, optymistycznie nastawiona do świata - ogólnie mówią wydała mi się osoba na poziomie. Myślałam nawet przez moment aby ją zatrudnić, bo jest z tej samej branży, a akurat brakuje nam pracownika. Intuicja chyba jednak podpowiedziała - wstrzymaj się. Przechodzę do sedna :P Przychodzę na bal sylwestrowy i ona. Już była lekko pijana i nie wiem czy mnie poznała, coś tam mówiła ale.... Ubrana w sukieneczkę, która ledwo zakrywała tyłek i gdy przechodziła, to np. nie obok fotela ale przez fotel - podnosząc nogi i dzięki temu majtki i wszystko!!! było widać. Po północy dała już czadu. Całowała się z facetami jaki popadnie etc. Później poszłam do WC, a ona wychodzi z tegoż WC z gestem dwuznacznie wycierającym usta :classic_cool: - krzycząc do chłopaka, który z nią wychodził - "gdzie już uciekasz"? Godzinę później znalazłam zużytą prezerwatywę w WC :o :o :o Boże, dlaczego niektóre kobiety nie mają zahamowań? :o

Gość 89Sylwester
Niesamowita historia! Masz w zanadrzu jeszcze jakieś?:classic_cool:

Gość Pani TupTup
Dla ciebie to normalka jak widzę :D :classic_cool:

Gość jabłecznik somalijski
tak,historia jest poruszająca,powinnas skontaktowac sie z miejscowym katechetą lub farmaceutom

Gość dobrze ze z prezerwatywą
:p

Gość Pani Tup Tup
wkurzył mnie ten gostek , jeszcze dobrze nie zaczął a już skończył a ja taka rozpalona...

Gość zzzzzzzzzz1
Pani tup tup - masz rację, też się brzydzę zachowaniem takich kobiet, rzekomo "nowoczesnych i wyzwolonych", tfu! "Lejdis" się naoglądały i chyba stad czerpia inspirację :P

Gość Zakrótkowiec
szajskie prowo wymyśl nowe