Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CKM___

Przerwac rozmowe?

Polecane posty

Gość CKM___

Czy facebookowy kontakt z dziewczyna powinno sie przerwac w pewnym momencie? w sensie jestesmy na etapie poznawania, czy lepiej zeby ona nic nie odpisala? czy moze ja powinienem to zrobic hmm

Gość Gruszka30
a po co chcesz przerywać rozmowę?

Gość CKM___
Nie chce byc nachalny, nie chce wypytywac o wszystko. Moze byloby dobrze aby troche zatesknila? wiedziala ze nie bede caly czas pisal i wypytywal o nia.?

Gość Gruszka30
a długo rozmawiacie?

Gość CKM___
znamy sie od 2 miesiecy, bylismy razem w kawiarni

Gość Gruszka30
a jeszcze zapytam po ile macie lat?

Gość CKM___
Ja 21 ona 18 NIesmiala jest i skryta

Gość CKM___
Bardzo sie zakochalem:) Ona mnie lubi...ale nie wiem czy cos wiecej

Jeśli zechce , sama Ci opowie o sobie , nie wypytuj zbyt nachalnie, bo może to poczytywać za wścibstwo .

Gość Gruszka30
ok rozumiem ehhh to nie mój przedział wiekowy....;) przenieś znajomośc do reala jeśli jesteście z tego samego miasta... zazwyczaj takie długotrwałe pisanie zmęczy którąś ze stron, co za urok siedziec i klikac w klawisze, trzeba sie poznawać, ważne są gesty, zapach kontakt, wzrokowy także do dzieła!!! aha jedno jest pewne nie kończ z nią pisać!!!!! odbierze to jako zakończenie znajomości!!! a co najmniej jako brak zainteresowania z Twojej strony!!!

Gość CKM___
Powiedzialem ze jest ladna itd wiec chyba wie ze jej sie podobam? No i jestesmy teraz tysiace kilometrow od siebie wiec dopiero za 3 tyg bedziemy sie widziec;p

Gość R78
Takie urwanie kontaktu może doprowadzić do tego, że dziewczyna się pogubi, nie będzie pewna czego chcesz, czy to coś więcej czy tylko się nią bawisz. Zatęsknienie jest dobre w związku, by nie przytłoczyć drugiej strony, by nie popaść w rutynę, ale na tym etapie zdecydowanie jest to zły pomysł.

Gość Gruszka30
to lepiej podtrzymywać rozmowę ale nie nachalnie, podtrzymuj po prostu kontakt, a jak będzie okazja zaproponuj spotkanie...

Gość CKM___
Moze nie tyle co wypytywac ale trzyma kontakt;)

Gość CKM___

Gość CKM___

Gość *Monique*
To, że mówisz że Ci się podoba jeszcze o niczym nie świadczy ;) Równie dobrze komplementy mogą być odebrane jako Twój sposób na podryw. Nie przerywaj pisania, bo dziewczyna może się rozczarować, pomyśli, że ją olewasz, bo masz inną / inne podobne do niej kobiety.

Gość CKM___
okey dzieki no to utrzymuje kontakt:)

Gość Gruszka30
dokładnie, popieram monique

Gość CKM___
Znaczy sie powiedzialem ze jest ladna;) Staram sie ja zainteresowac soba, mysle ze mnie lubi ale nie wiem czy jest w ten sam sposob zainteresowana co ja

Gość CKM___
No okey ale kurde czy ona nie pomysli ze jestem nachalny? ze za bardzo pcham sie i pisze za duzo? to mnie martwi troche hmm

Gość *Monique*
To wypośrodkuj i nie pisz zbyt często :) No a jak się nie odzywasz np. cały dzień to czy ona coś pisze czy milczy?

Gość CKM___
zalozylem zyczenia swiateczne i nie odzywalem sie przez tydzien (podziekowala za nie). niedawno sama napisala pierwsza, pozniej ja zlozylem noworoczne zyczenia i byla bardzo zadowolona. Glownie ja pisze 1szy ale jak byla dluzsza przerwa i nie pisalem (tydzien) to sie sama odezwala:)

Gość CKM___
zlozylem nie zalozylem;d

Gość Gruszka30
eee to luzik w takich odstepach czasu to możesz pisać, z Twojej wypowiedzi wczesniej zabrzmiało jakbys "atakował" ją wiadomościami kilka razy dziennie :)

Gość CKM___
no nie:) znaczy sie tej przerwy tygodniowej to za dluga ale np jak wstaje to mam wiadomosc o niej i piszae jak ide spac, tak zeby trzymac dystans(jest roznica czasu meidzy nami). Jak dzisiaj odpisala to moze jutro cos napisze i dzis juz pass?

Gość *Monique*
Wiesz, miałam kilka miesięcy temu takiego adoratora, co mi pisał miłe smsy, właśnie w stylu, że mu się podobam, że jestem dobra, miła i śliczna. Lubiłam go, jednak miał dziwny zwyczaj urywania kontaktu. Potrafił np. napisać "odezwę się później" i milczał kilka, kilkanaście dni. Ponieważ nie wiedziałam kto to (nie chciał powiedzieć) sama nie inicjowałam kontaktu. Aż za którymś razem wszystko się urwało. Smutno mi, ale wolałam się nie odzywać, nie napisałam więc nawet życzeń na święta. W końcu powinien się odezwać, skoro obiecał, no i jednak przyznać kim jest - jeśli miał uczciwe zamiary. Skoro nie napisał stwierdziłam, że tylko się mną bawi i postarałam się o nim zapomnieć. W jakimś stopniu się udało, ale smutek pozostał. Nie wiem czy dam mu kolejną szansę, jeśli się odezwie.

Gość CKM___
No u mnie odzywam sie systematycznie, nie chce jej bombardowac. Ona sie nie odzywa pierwsza bo najwyrazniej dla niej przerwa1-3 dni w pisaniu nie jest za duza. Bardzo mi zalezy!!!!! Ale ona np powiedziala mamie ze jestem jej kolega, troche mnie to zasmucilo;p (nie jestesmy razem oczywiscie ale tak poczulem sie jakby w ogole we mnie nie widziala ewentualnego kandydata)

Gość Gruszka30
powiedziała, że jesteś kolegą bo na razie nikim więcej dla niej nie jesteś...

Gość *Monique*
To po powrocie zaproś ją na randkę i zaproponuj zmianę statusu znajomości ;) Chociaż jeśli jest nieśmiała i skryta, to pewnie lepiej dać jej więcej czasu na oswojenie się...