Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karocaaaa

problem z pewnym facetem

Polecane posty

Gość karocaaaa

hej, mam problem z pewnym facetem. Mianowicie oboje jesteśmy dorośli, żeby nie było.. Spotykamy się już jakieś 4 miesiące, co jakiś czas. Nie jesteśmy parą czy coś. Zawsze na spotkaniu mnie całuje itp, nie są to namiętne pocałunki, bo nie pozwalam mu na to, w wakacje zakończyłam poważny związek i nie jestem jeszcze na to gotowa. Zastanawia mnie pewien fakt, co chwila zaprasza mnie na spotkanie, piwko itp, a w rezultacie często nic z tego nie wychodzi, nie z mojej winy, np mówi, że odezwie się o 23 i poda szczegóły, godzinę itp spotkania następnego dnia, a się nie odzywa i później przeprasza, że nic nie wyszło. Już nie pierwszy raz tak się stało, czy to znaczy, że mu nie zależy? Bo szczerze mówiąc dziwne to, z jednej strony bardzo mu zależy żebym przyszła a później mnie tak jakby 'wystawia'. co o tym myślicie? daję tu bo wcześniej dało mi na zły dział :D

Gość aniazdolinyrozpusty
pogadaj z nim o tym :) może jest po prostu bardzo zapracowany i dlatego nie wychodzi nic z tych waszych randek :)

wiesz co? to taka pewna cecha charakteru i w tym wypadku może to być - bardzo trudno jednak zmienić tą cechę

Gość karocaaaa
czyli co, szkoda się w to pakować? :(

Gość qvertyerty
nie trać na niego czasu. byłam w takim związku, nie polecam 🖐️ trzymaj się 😘