Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynka93

Jak zapomnieć o byłym, kiedy nadal się go kocha? Co polecacie?

Polecane posty

Gość LISA nie Mona
po co chcesz zapominać? miło było ale się skończyło miłość ma wiele odmian i nie zawsze jest tożsama z pragnieniem bycia z tą osobą

Gość MissyMissy
Ja mam podobnie, ale nie wiem co zrobic zeby zapomniec, ciagle ta osobe spotykam i nie potrafie... A tez chciala bym zapomniec zeby nie bolalo... Dlugo juz zapominasz?

Gość Natalia9090
Mnie zostawił chłopak po 4 latach 2 miesiące temu więc Cię rozumiem ja ciągle płacze nic nie jem nie radzę sobie tak samo jak ty i wątpie że jest sposób by zapomnieć :( jak być chciała pogadać to zostawiam nr gg 802337

mnie ostatnio przeszło po 5 miesiącach, głównie dlatego, że poznałam kogoś innego. co prawda nie wyszło, ale nie zależało mi za specjalnie, więc ten nowy przydał się do zapomnienia o tym starym.

Gość Natalia9090
No właśnie bo to wszystko jest zapomnieniem na chwilę:(

Gość MissyMissy
U mnie to najgorsze, ze nie chce nawet teraz nikogo innego poznac, ciagle jakos mam bezsensowna nadzieje, ze wrocimy do siebie, chcoiaz wiem ze to niemozliwe Eh zeby przestalo chociaz bolec... i zebym o tym nie myslala... a z czasem moze i bede chciala kogo poznac

Gość LISA nie Mona
jak jesteś wystarczająco silna na tą zabawę i chcesz to zrobić szybko - klina klinem ale uważaj żebyś nie skrzywdziła jakiegoś porządnego Bogu ducha winnego faceta :classic_cool:

Gość Natalia9090
Nadzieja jest matką głupich ja już chyba nadziei nie mam że do mnie wróci choć tak bardzo bym chciała

Gość MissyMissy
Ja niby nadzieje mam, ale wiem że bezpodstawnie bo to niemozliwe, tyle ze trudno mi o nim zapomniec bo czesto sie widujemy i boli strasznie... A wlasnie nie potrafie tak umawiac sie od razu z kims innym, bo po pierwsze caly czas mysle o moim, a po drugie to tez niefajnie wykorystywac kogos na chwile, na otarcie łez

Gość LISA nie Mona
a kto tu mówi o wykorzystywaniu? mało to facetów szukających małego niewinnego romansiku pałeta sie po tym swiecie? :classic_cool:

Gość MissyMissy
Może i wielu heh ale nie każda dziewczyna szuka czegoś takiego, bo co nam z romansu na chwilę... czasem jeszcze bardziej można się dobić

Gość Natalia9090
Ja się już próbowałam tak pocieszyć spotkałam się z takim chłopkiem to ten biedny chciał być ze mną chciał mnie pocieszać, ale ja nie mogłam z nim być nie chciałam go ranić bo może by miał później nadzieje na coś więcej

Gość LISA nie Mona
owszem można jak trafisz na posranego huja to tak :classic_cool:

Gość MissyMissy
Ja tez trafilam na takiego pocieszacza, ale nie mialam serca sie z nim spotykac, bo on chcial pocieszac i z tego co mowil to tez mial nadzieje ze z tego pocieszania cos bedzie wiecej

Nie potrafię pokochać kogoś innego, teraz.. A chciałabym bo wiem, że to by mi pomogło, dałoby mi nadzieję, że ktoś mnie szczerze kocha.. Próbowałam się spotykać z kolegą, ale on chyba zrobił sobie nadzieję, a ja nie potrafię.. Cały czas myślę, że może On wróci, przeprosi i zostanie.. To tak strasznie boli..

Gość Natalia9090
Uwierz mi że nie ty pierwsza nie ja ostatni musisz się trzymać jakoś mieć nadzieję na lepsze jutro bo inaczej nie da się żyć.Boli nas i jeszcze długo będzie boleć na każdy jego widok jego imię i wogóle

Gość MissyMissy
Dokładnie... też nie jestem w stanie pokochać kogoś innego teraz, a wiem że to by było najlepsze... a tak to raczej będzie jeszcze trooooche bolało

Gość nadina..
a co to znaczy kochac ?

Gość Facet znający życie
Ja mam to samo z moją byłą. Oddałbym wszystko aby ze mną była...nie byłem dla Niej taki jak być powinienem ale zorientowałem się o tym za późno...

Czasem człowiek orientuje się za późno.. a czasem wkłada całą swoją miłość, siłę w związek by usłyszeć z dnia na dzień " nie chce z Tobą być".. To chore..

Gość Natalia9090
Nie ma skutecznej metody . Na pewno nie myśl że wróci bo nie wróci nie łudź się, czas nas przyzwyczaja do bólu nie leczy ran więc pozostało nam czekać. Nie rozpamiętywać co było co mogło być trzeba żyć dalej. Jak potrafisz baw się ale nie rań innych jak nie potrafisz wygadaj się komuś pomaga:) i myśl pozytywnie patrz na przyszłość żeby życie Ci przez palce nie przeleciało