Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franek Franciszek Kimono

Hehe co o naszym kafe mówi nonsensopedia.

Polecane posty

Gość Franek Franciszek Kimono

Kafeteria siedlisko rozwódek, Matek Polek, zakompleksionych nastolatek i napalonych 25-letnich prawiczków. Znane miejsce rozmów i durnowatych pytań rodem z gazetek Fakt. Przysiadając się przy jednym ze stolików możemy dowiedzieć się, który krem w Sex Shopie jest dzisiaj w promocji oraz czy branie z połykiem koledze z pracy podczas przerwy śniadaniowej jest zdrowe, a czasem jak przeprowadzić idealne oświadczyny, jaki kolor i odcień członka pasuje ci do dzisiejszego układu planet, jak wytrzepać zająca, a nawet gdzie można kupić sztuczną koleżankę. W niektórych kafeteriach można zakupić koks, a nawet ciacho!

Gość fgdg
Pomysl sobie gdyby redaktorzy Faktu czy innych Brukowcow zaczeli odwiedzac cafe, ilez to by mieli tematow.

Gość wstty dna cąłą europę
haa a jeszcze dzisiaj skłądałeś wszystkim wszystkiego dobrego :( !!

Gość gość
Troszkę pan zawęził grono forumowiczów, albo świadomiez sobie znanych powodów, albo z niewiedzy Dorzucę do zacnego grona wymienionego przez pana kochanki, kochanków, zdradzaczy. Wiek uczestników forum również pan ograniczył, jak również doświadczenia seksualne. Oprócz 25 letnich prawiczków grono jest duzo szersze. Panowie w średnim wieku i starszym, wolni i zonaci, rozwodnicy nie tylko rozwódki. Pozdrawiam

Gość gość
Większość nie pracuje, nie ma wyksztalcenia i uwielbia tematy z serii " trudne sprawy".

Gość gość
a o sobie nie wspoinisz ty spedalony pedofilu po 60 ce :D ja mam 14 lat i nie jestem rozwódką i nikogo nie szukam patafilu

Gość gość
ladne slownictwo jak na 14 latke:D x kto wykopuje takie zgusniale trupy?:o