Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HerName

Czy sa tutaj bogate osoby ktore maja okropne zycie?

Polecane posty

Gość HerName

Czy ja jestem jedyny?:(

Gość pole widokowe
witaj w klubie.

Gość ja jestem biedna
z okropnym zyciem:( mam gorzej chyba,że ty uważasz,że skoro jestes bogaty to nalezy ci się szczęscie większe niż innym...

Gość HerName
Nie mowie o szczesciu ale kurde mam takiego pecha:( zycie troche lipne jest i przykro mi z tego powodu

Gość Pahgvujbvj
to daj mi część kasy, co ci szkodzi?

Gość HerName
nie moja kaksa tylko rodzicow. I nie mam gotowki, mamy hotel, 25 mieszkan na wynajem (mazury), pare dzialek i takie tam. Ale jestem taaaaki samotny i czuje sie taaaaki olewany:(

Gość hjukliokjmnhbg
prosze ksiedza , proszę na forum biznes off business

Gość ja jestem biedna
mnie też jest przykro, że mam tak jak mam, ale to pewnie moja wina, bo niby czyja? Ty też może gdybyś "stanął na własnych nogach" poczułbyś się lepiej, byłbyś mniej uzalezniony i kto wie...

Gość HerName
Studiuje (w dodatku za granica) wiec na swoje jeszcze nie pojde. Poprostu przykro mi ze jestem troche chamsko traktowany i regularnie odrzucany:(

Gość ja jestem biedna
w takim razie jesteś nieszczęśliwy bo nie znajdujesz się tam gdzie czułbyś się najlepiej, nie robisz tego co chcesz. Domyślam się, że robisz to bo rodzina...

Gość HerName
Z jakiegos powodu jestem poprostu caly czas glupio wykorzystywany, nikt sie mna nie zainteresuje, jestem taki samotny:(

Gość ja jestem biedna
masz znajomych bo masz kasę, ale gdybyś wszystko stracił wszyscy by się odwrócili. Może powiedz, że macie kłopoty finansowe i nie wiesz czy nie będziesz musiał z wszystkiego zrezygnować, zmień auto na gorsze, nie stawiaj innym a zobaczysz kto przy tobie zostanie lub może poznasz naprawdę wartościowych ludzi. To samo tyczy się kobiet, zacznij szukać skromniejszych, takich które zyskują przy dalszym poznaniu

Gość HerName
Kazda kobieta ma mnie gdzies! jestem w porzadku chlopakiem, nie jestem brzydki jednak regularnie olewany;

Gość Olga2w121
bo ludzie są generalnie zlośliwi i jak ktoś jest bogaty w naszym biednym kraju to nie jest za to lubiany i w dodatku ludzie go probuja wykorzystywac

Gość jhjhjhj
otylosc, zycie do dupy depresja ;((((

Gość ja jestem biedna
w takim razie coś nie tak z zachowaniem, bo normalnie by leciały na ciebie blachary, ale skoro i one stronią to może jesteś zdesperowany w swojej samotności a to niestety odpycha, przepraszam za szczerość:)

Gość ja jestem biedna
ale może lepiej niech wypowiedzą się osoby, które jak ty mają kasę, bo przecież ja żyję w innym świecie 🖐️

Gość HerName
Nie jestem osoba ktora cokolwiek mowi. Praktycznie nikt nic nie wie, jestem dosyc skryty i takie rzeczy trzymam dla siebie. Nie, nie jestem otyly, gram w rozne sporty i jestem dosc wysportowany. Poprostu zadna dziewczyna nie traktuje mnie jako ewentualnego kandydata na chlopaka, zupelnie nie wiem dlaczego

Gość param pam pam lala
miej wyjebane a bedzie Ci dane. musisz sie często usmiechac,kobiety kochają facetów poczuciem humoru, inteligentnych, spontanicznych. albo po prostu szukasz w niewlasciwym towarzystwie tych dziewczyn, rozejrzyj sie gdzies indziej:)

Gość HerName
ja juz mam na wszystko wyjebaneeee pogodzilem sie z nieszczesciem

Gość Ewelllina Lilly
oj trafisz jeszcze na kobietę swojego życia, tylko musisz troszeczkę dłużej na nią poczekać :) Szczęście wyczekiwane jest bardziej doceniane.

Gość HerName
stary sie robie:) juz prawie 22 lata