Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gummi bear

gummi miś

Polecane posty

Gość Gummi bear

Cześć. Mamusie co sądzicie o tym gummi misiu? Czy wasze dzieci lubią te piosenki? mój roczny synek niestety to uwielbia i tylko tym potrafi się zająć dłużej niż 10 minut. Podzielcie się też pomysłami na zabawy z roczniakiem bo mojego maluszka ciężko czymkolwiek zainteresować.

Gość Gummi bear
ja już mam dość tych piosenek bo w kółko muszę mu włączać te same. :) jak widzę tego zielonego, grubego misia to mi się nie dobrze robi:)

Gość wozkolandia
u mnie to samo.Gumi mis pelna para szedl przez pol roku a szczegolnie jak bral kapiel :) Do tego rolnik pole orze,jada jada misie,lulek i reszta tych piosenek z you tube.Teraz obecnie ogladamy reklamy,synek ma 20 miesiecy :)

Gość Gummi bear
o tym rolniku to on też lubi i jeszcze cztery słonie:)

Gość corka mojej kuzynki ma jakies
3 lata i zawsze jak do mnei przychodzi wola: pusc muzyke! i oczywiscie to tez jest w repertuarze :O ja slucham zupelnie innego gatunku muzyki a ptem ten gumi mis zostaje mi w glowie i szlag mnie trafia ;) ale przekonalam ja do faselek i woli Zuzia laka nieduza, biedronka nie ma ogonka, i re re kum kum :D fajna jest jak tak sobie spiewa w swoim jezyku i tanczy siedzac na fotelu :D

Gość potrafimy tak samo jak ty
😴

Gość Gummi bear
no to niestety prawda że te piosenki zostają w głowie:)

Gość mamaijaaaaaad
fasolki tez lubi ale tylko jedna piosenke jak dzieci sie kapia w zielonej wodzie ;-) Slonikow nie lubi,kiedys bardzo lubil panie janie i o tych krasnalach ;)