Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozlanemleko

jego zona o mnie wie!!!

Polecane posty

Gość rozlanemleko

Moj szef sie we mnie zakochal... twierdzi ze kocha mnie odkad zaczelam dla niego pracowac... czyli dwa lata... w sumie wiedzialam ze mnie lubi, zawsze mnie faworyzowal. Po swietach wyprowadzil sie z domu i bedzie skladac papiery rozwodowe. Zanim to zrobil wyslal do mnie maila z wyznaniem milosci i opisanym zyciem jakie moge miec z nim... Jego zona sprawdzila mu poczte i przeczytala tego maila... Ona wie ze dla niego pracuje. Ja mam meza i kocham meza. Powiedzialam szefowi ze go nie zostawie dla niego... mimo wszystko boje sie ze jego zona cos zrobi. Na pewno wini mnie za rozpad ich malezentwa... co mam zrobic??? boje sie ze jutro przyjdzie do pracy i cos zrobi... ona tam nie pracuje ale normalne ze wie gdzie mam biuro.

Gość prowokacja tak jak
wiekszosc topow

Gość rozlanemleko
to nie jest prowokacja (tak jakbym nie miala nic innego do roboty niz kreowac prowokacje)

Gość Anastazja Potocka
nie odpowiadasz za wybryki ani szefa ani jego żony a syf jaki potencjalnie zrobi jego małzonka wróci do niej raczej prędzej niż później jesli nie jesteś cielokiem

Gość ja mam jedno
to jest postanowienie noworoczne szefa ;)

Gość rozlanemleko
no wlasnie, to nie jest moja wina ze facet sie zakochal... mam wrazenie ze wkrotce uslysze od jego zony...

Gość Anastazja Potocka
dziewczyno nie pakuj sie miedzy wódkę a zakąskę to parszywe miejsce swoje perypetie małżeńskie niech załatwiaja poza tobą

Gość rozlanemleko
ja sie trzymam z daleka i powiedzialam mu zeby mnie w to nie wciagal

Gość gimnazjalistkooo
Szkoła powinna juz sie zacząć, bo gimnazjaliści wymyslaja tragicznie kiepskie prowa. Za duzo komedii romantycznych, autorko. szef, który zamiast zaprosic cie na kawe i przelecieć pisze miłosne ( sic!!!) maile??? I pisze,że cie kocha? Między bajki takie pierdoły można wlożyc. Idź sie poucz na klasówke z fizyki.

Gość rozlanemleko
gimnazjum skonczylam 11 lat temu. On ma 38 lat, oboje jestesmy dorosli.

Gość rozlanemleko
prawda jest taka ze kusi mnie bardzo... wiem ze naprawde mu na mnie zalezy prace mam dobra, bardzo dobrze platna (teraz juz rozumiem skad te podwyzki) i nie chcialabym odejsc... wiem ze on na wszystko sie zgodzi o cokolwiek poprosze. Lubie go bardzo, jest niesamowicie zabawny... przyznam ze za duzo ostatnio rozmawialismy (glownie o pracy ale o zyciu prywatnym tez)... Kusi mnie bardzo ale bede silna. mam meza.

Gość gimnazjalistkooo
Jeszcze próbujesz na siłę ciągnąć to beznadziejne prowo?

Gość rozlanemleko
jak juz powiedzialam wczesniej to nie jest zadne prowo

Gość rozlanemleko
przed swietami mielismy impreze z pracy. On sie troche wstawil, zreszta ja tez. Wyznal mi wtedy milosc po raz pierwszy. Szczerze mowiac nie spodziewalam sie tego... w poniedzialek po imprezie zostalismy sami w biurze. Powiedzial ze jestem taka piekna, ze z nim byloby mi najlepiej. Ze go zmienilam, ze ze mna chce chodzic po muzeum, chce podrozowac. Ja wiem ze jest dla mnie dobra partia (nie wspominajac o jego zarobkach, jest wlascicielem firmy). Problem z jego zona jest tez taki ze ona ma 48% udzialow i moze go tez niezle urzadzic. maja dzieci. On jest bardzo dobry dla nich, zawsze spedza z nimi czas i widac ze je bardzo kocha.

Gość wiązanka Narcyzów
ty chyba jesteś chora psychicznie odejdż z tej pracy natychmiast

Gość rozlanemleko
wiem... powinnam... zaczne szukac innej

Gość rozlanemleko
wstalam, wykapalam sie, umalowalam i teraz pije kawe. Na mysl ze go zaraz zobacze 'przytyka' mnie w klatce piersiowej... Denerwuje sie!!