Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosienamartwie

Czy w "seksmisji" są sceny rozbierane/ erotyczne? Bo mój mąż to ogląda właśnie..

Polecane posty

Gość tosienamartwie

...a ja usypiam dziecko i tak się zastanawiam, czy ten film ma jakieś takie sceny?

Gość ja nikomu już nie wierzę
kilka razy widać cycki ale scen z ruchaniem nie ma

Gość a jak są i mąż
zobaczy toco, szoku dostanie???

Gość Czuły Roman
ilość bobrów w tym filmie przekracza wszelkie granice :D

Gość w seksmisji
sa cycki i psiochy gole

Gość cfAGJGK
JEZU..... to na świecie żyje Polak, który nie widział tego filmu?????????? :)))))))))))))))))))))) Nie wierzę ;))))))))))))))))))))))))) Dziecko, skąd Ty się urwałas?

są nagie kobiety kąpiel dwóch nagich kobiet jedna jest rozebrana przy Stuhrze i na koniec jest zbliżenie na genitalia męskie dziecka tyle pamiętam

Gość tosienamartwie
Jeju, no tak pytam, bo tytuł taki no sugerujący..a ja tego filmu nie widziałam.

Gość ghjgh6u6
Jest masa scen erotycznych jak chodzą z cyckami i cipkami na wierzchu, scena w basenie, scena wymiany koszulek podczas meczu w tv, na końcu scena w łóżku a tak po za tym to chodzą w filmie w fajnych skąpych ciuszkach te babeczki i mają ładne nóżki :)

Gość tosienamartwie
no to ładnie, dzięki za uprzedzenie. Nie pozwole na taką przesade.. Że też nie pomyślałam wcześniej..

ale nie ma pokazane jak się ruchajom choć nie jestem pewna czy nie ma lesbijskiego seksu w tych podziemiach, bo tam były lesby

tosienamartwie - tak nie oglądaj dobrej polskiej komedii bo ludzie tzytzki pokazują:O w ogóle nie oglądaj żadnego fimu z tego powodu:O

Gość Amanat
mam nadzieje ze to jest prowokacja i nie istnieje na swiecie taka idiotka jesli tak , jestes chora psychicznie czym predzej zglos sie do psychiatry

Gość ghjgh6u6
Film jest po prostu genialny, najlepsza komedia w historii Polskiej kinematografii.

Gość ghjgh6u6
Amant hehe ja się wcale nie dziwię, moja była dziewczyna też strzelała fochy że chciałem oglądać Sexmisję :)

Gość Amanat
prawdopodobnie tez jest chora psychicznie ja tez mialem kobieta ktora byla tak irytujaca zazdrosna byla chora psychicznie i zaczela sie leczyc , bardzo duzo kobiet jest chorych psychicznie mimo wszystko

Gość cfAGJGK
Dziecko, na co Ty nie pozwolisz? Pochwal się znajomym i rodzince, ze "zabroniłaś " oglądac mu Sexmisję to zabiją Cię śmiechem :))) To jest kultowa polska komedia (zajebista - tak nawiasem mówiąc) z nutką erotyzmu potraktowanego z mocnym przymrużeniem oka :))))) Ludzie rozmawiają tekstami z tego filmu, rozumiesz? ;) Nic nie mów mężowi, bo się zbłaźnisz. Ha, ha, ha... Zabronic oglądac Sexmisję :))))))))))))))))))))

Gość tosienamartwie
O 22:53 to był podszyw....

niech sobie na psy 2 przełączy (własnie leci ;) ) tam przynajmniej dupczonko jest

Gość ghjgh6u6
"Można stąd zadzwonić na miasto" "Małżonka się niepokoi !" "Yhhyhy jak w wojsku" "Jak to wyginęli ?! przecież to nie były mamuty" "Sfiksowałyście boście dawno chłopa nie miały! " "Co to znaczy mieć chłopa?" "Rach ciachu i po strachu" Kocham ten film :D najlepsza Polska komedia :D

"Albercik wychodzimy :classic_cool:" "Kobieta mnie bije" "Święte? te psiary święte? :classic_cool:" "Żeby tak facet nie mógł z gołą babą w windzie :classic_cool:"

Kopernik też była kobietą!!! :D a może Curie-Skłodowska też??

"Nasza cywilizacja legla w gruzach. A tobie tylko dupy w głowie:classic_cool:"

Gość ghjgh6u6
"Ciekawe jak by się rozmnażały, z przeproszeniem" "Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja! Nie wytrzymam!" "Przecież ja w dziewięćdziesiątym ósmym miałem dostać mieszkanie... ojjj... Nigdy się już nie dam zamrozić..." "Co? Gdzie? Drzwi pod prądem! Co? Podkop? Lampa w podłodze! Wszystko to popieprzone! Zostawcie mnie! La, la, la..."