Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksssia

Kłotnie z facetem...

Polecane posty

Gość aleksssia

Wiem, każde pary się sprzeczają, spoko, tylko z jakich powodów? Dla mnie Mój facet wczoraj przesadził na całej linii..Robilismy Sylwestra u niego w kilka osób, jak to przy imprezie się pije i tak od kieliszka do kieliszka i kolega mojego faceta zartem sypnął w trakcie rozmowy, odpowiadajac na wczesniejsze slowa mojego faceta - "a to ta Ruda, co ja ostatnio widzielismy", sądze ze to byly zarty rzeczywiscie, wiec w ja w odwecie, również na żarty "No pisala do mnie jakas Paulina kiedys to moze ta"...no i spoko gadka biegla dalej. Jak znajomi poszli do domów to Mój facet odprowadził mnie do swojego pokoju zebym se polozyla a on poiwedzial ze idzie sprzatac...co chwila latał do łazienki, chyba z 10 razy przez 20 min..telefon mial ze soba a mi juz różne wersje przychodza do glowy. Poszlam do kuchni otworzyc okno i zaczerpnac powietrza, tak stalam w oknie, on podszedl, myslalam ze przytuli...a on znowu zaprowadzil mnie do pokoju i powiedzial "poloz sie"...a ja mowie "to chodz juz, rano posprzatamy, nie chce sama usypiac" a on wyszedl...i co? zgasil wszedzie swiatla i patrze a on sobie lozko w drugim pokoju rozlozyl ;/ co gorsza on mieszka jeszcze z rodzicami, ale ich nie bylo i to byla pierwsza noc moja w jego mieszkaniu, a znamy sie 3 lata, zawsze spotykalismy sie u mnie albo u niego w dzien...dzis mi powiedzial ze to dlatego tak zrobil bo "wydaje mu sie ze o cos go podejrzewam" ...zapomnialam dodac, ze jak on sobie lozko rozlozyl to czekalam z 15 min, bo myslalam ze zartuje, ale jak sie skaplam ze spi to zabralam sie i pojechalam do domu ...po 8 godzinach zadzwonil gdzie jestem ;/ Nie wiem co o tym sadzic...

Gość oj tam, oj tam :)
nie ogarniam ... latal z telefonem i ?? rozlozyl łózko, bo ?

Gość tomasztyh
sądze ze facet ma cos na sumieniu, wgl jak mozna swoja dziewczyne tak zostawic

Gość aleksssia
Latał z telefonem to sobie juz myslalam ze moze z kims pisze czy rozmawia bo glosno muzyke puscil...zreszta olewal mnie po prostu..a łozko rozlozyl bo ja wczesniej przy tych znajomych palnelam o tej Paulinie.. Bo wgl z ta Paulina to taka sytuacja ze kiedys przypadkiem zauwazylam ze z taka smsowal wiec kiedys go podpuscilam, chamsko bo chamsko, troche mnie to gryzie, ale powiedzialam ze pisala taka do mnie ze go zna..

Gość oj tam, oj tam :)
dalej nie jarze - ale to już wiek, wiesz ... :P Paulina to koleżanka, do której wkreca ( albo ci sie zdaje), pisal do kogos ( ewidentnie - ja tez chodze z telefonem do kibla, bo nałogowo chyba na gg siedze- i ciagle z kims pisze). Wiec, ty nawrzucałaś mu nt Pauliny, a on strzelił focha, i rozlożył sobie inne łóżko, tak ?? Wiec stricte kłótni nie było ... A pierwszy raz już byl?? jak tak, to myślę, żebyś jednak dala sobie spokoj - szczeniackie zachowanie i myśle, ze z Paulinka cos jest lub bylo na rzeczy.

Gość aleksssia
Teraz to mnie przybiłaś...ze moglo cos byc a gorzej jak jest :( my jestesmy ze sobą 4 lata prawie, on nie z tych...chyba :( a pierwszy raz byl wiec myslalam ze jak nam sie chata trafila wolna to on cos wymysli a ten idiota mnie olał wiec wyszlam do domu cichaczem...

Gość aleksssia
A jesli chodzi o to nawrzucanie, to ja tylko powiedzialam "pisala kiedys do mnie taka Paulina to moze ta" ale nik nic nie skomentowal i zeszlo na inny temat...a on strzelil focha, choc nie wiem czy tylko czasem tak nie mowi bo potem normalnie gadalismy a potem mu cos odbilo..

Gość ojojku
a spróbuj z nim jeszcze pogadac jak odespi. Bo wiesz.. wodka, potem kac.. moze mu sie cos tam pokreciło w glowie?

Gość aleksssia
musze pogadac, napisalam mu dzis ze "jestem wkur** i wychodze z domu, pa"...dzwonil i pisal pozniej ale juz sie nie odzywalam..