Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewandżelajnna

Czy rzeczywiście faceci lubią kończyć w partnerkach?

Polecane posty

Gość amerykaniepiszglupot
mój zdecydowanie najbardziej lubi kończyć we mnie. A człowieku o nicku "do zadziorna sucz" o co Ci w ogóle chodzi? że dziewczyna ma udane życie seksualne i lubi spontany to Cię boli?

Gość Mateusz ;)
Ja uwielbiam spuścić się w cipkę ;)

Gość do zadziorna sucz
suka teraz będzie miała 10 różnych nicków, ale ja nie zniżę się do tego poziomu. spadam stąd.

Bo może ludzie postępują zgodnie z mottem z Twojej stopki - robią to, a nie gadają o tym;)

Ja lubię się spuszczac na brzuch, piersi, zależnie od pozycji też na plecy. Lubię też na twarz. W pozycji na jeźdźca partnerka się unosi i kończy mi ręką lub ustami. Jeśli ręką to patrzy jak sperma tryska na jej brzuch i piersi. Gdy leży na plecach, to lubię gdy leje się po brzuch na biust, im dłuższy sex tym wytrysk u mnie mocniejszy i bardziej obfity, wtedy ładnie też strzela na twarz:)

Gość Doświadczony przez życie
Ja zdecydowanie najchętniej pozostawiam swój materiał genetyczny wewnątrz żony, mimo, że nie mam do tego zbyt wielu okazji. Gdzie mu bedze lepiej niż tam?

Gość sarkozys343
nie , bo z tego są dzieci .. faceci wola konczyc w ustach kobiety

Gość sarkozys343
w ustach kobiety jest nagroda dla niej za dobrze zrobiionego loda no i nie ma pochlapanego przescieradła

Gość amerykaniepiszglupot
dla mojego męża spuszczanie się na twarz jest uwłaczające kobiecie, w ustach też nigdy nie kończy bo wie, że ja tego nie lubię, więc brzuch, piersi przy lodziku, a przy seksie zawsze w środku - nie musi się zastanawiać i myśleć o tym kiedy wyjść tylko może skupić się w pełni na doznaniach seksualnych :)

Gość maya ...
ja bym chciała żeby mój mąż spuszczał się w środku ale mimo tabletek nie chcę wpadki i dziecka :(

Gość też się boję tej jebanej ciąży
a faceci są tępi bo myślą tylko o swojej przyjemności a nie o konsekwencjach w postaci niechcianego bachora 🖐️

Gość jaajajaj
muszę przyznać że polski facet nie potrafi porządnie wyłomocić kobiety, natomiast taki węgier.... mmm o ja pierdole ;)