Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggg87

mam doła - ktoś pogada?

Polecane posty

Gość Twój stary to jest kapitalny
sdgrt A gdzie są te bojowe feministki gdy trzeba walczyć o prawa kobiet ? dlaczego nie pjadą na bliski wschód skorą są takie waleczne ?

Gość kossa na kamień
żadna kobieta nie wymysli takiego idiotyzmu jesli nie zostanie zainspirowana przez jakiegoś skurwysyna ewentualnie przez bandę skurwysynów

Gość sdgrt
oj nie wiem czy bycie idiotką jest gorsze. Czasem lepiej być nieuleczalnym idiotą i nie dostrzegać absurdu tego świata. Jesteś idealistą i optymistą a życie jakie jest każdy realista widzi

bo odcięta głowa tej feministki by się toczyła po bruku .....tak by to wyglądało i mówiłem żę tak mogło być w Europie gdyby faceci się z wami nie zgodzili

I ty jesteś realistką ?

Gość kierowca rosomaka
bycie idiotką jest zdecydowanie lepsze idiota bowiem z błogim usmiechem na ustach rozdeptuje wszystko na swojej drodze nawet tego nie zauważając

Gość kierowca rosomaka
aczkolwiek lepsze jest tylko dla idioty

Gość sdgrt
interweniują tam, powinieneś o tym wiedzieć ale kogo obchodzą tak naprawdę te kobiety. wszystkich obchodzi tylko kasa i wpływy. Słyszałeś o kobietach z meksyku, które sa zabijane dla zabawy. tam bieda wiec cały świat ma to w czapce. świat i możni tego świata sa interesowni a pierdolenie o prawach człowieka znaczy tyle to papierek na nich sporządzony. Dlatego pisałam że na wywalczenie sobie czegokolwiek ma wpływ wiele czynnikow a nie koniecznie dobra wola drugiego człowieka.

Gość kamień z bruku
czasami spotkanie głowy z kamieniem wychodzi nieco inaczej niżby to sobie śniący zażyczył

Gość kamień z bruku
wszystkich obchodzi tylko kasa i wpływy kimkolwiek jesteś - masz u mnie wódkę :classic_cool:

Gość sdgrt
ja jestem tylko marnym pyłkiem tego świata.

nterweniują tam, powinieneś o tym wiedzieć ale kogo obchodzą tak naprawdę te kobiety. wszystkich obchodzi tylko kasa i wpływy. Słyszałeś o kobietach z meksyku, które sa zabijane dla zabawy. tam bieda wiec cały świat ma to w czapce. świat i możni tego świata sa interesowni a pie**olenie o prawach człowieka znaczy tyle to papierek na nich sporządzony. Dlatego pisałam że na wywalczenie sobie czegokolwiek ma wpływ wiele czynnikow a nie koniecznie dobra wola drugiego człowieka. Tutaj się zgadzam a tym CZYNNIKIEM było to że europejscy faceci przyzanali wam rację i odbyło się to pokojowo a nie zabiajliśmy was dla zabawy a mogliśmy na szczęście tak się nie stało dlatego kobietom z Europy się udało

Gość sdgrt
wczoraj piłam, dziekuję Dziś czuję się już zdecydowanie lepiej ;)

Gość kamień z bruku
tym bardziej :classic_cool:

A dlaczego inne nacje mają walczyć za sprawy innych narodów ?

wczoraj piłam, dziekuję Dziś czuję się już zdecydowanie lepiej Ty wierz że ja też ? :D

Gość kamień z bruku
zapytaj tych co Polaków do afganistanu wysłali

Gość sdgrt
mam jeszcze jakąś turecką w domu: Yeni raki hehe

Każdy wymaga że Europejczyk ma wszystkim pomagać i wszystko narawiać niby dlaczego ? Każdy ma to co sobie wypracował

Gość ruble transferowe
zaiste :classic_cool:

zapytaj tych co Polaków do afganistanu wysłali NO też nie wiem po co tam jesteśmy DRUŻYNA PRZYBOCZNA KURWA :D

Gość sdgrt
a co sobie europejczyk wypracował? Gówno sobie wypracował. Jesteśmy okrutnym gatunkiem. Na prawdę na trzeźwo ciężko to wszystko strawić.

Gość kamień z bruku
no to jak nie wiesz to nie używaj takich argumentów bo są do rzyci

Gość sdgrt
durnie jesteśmy i tyle, każdy nas w dupe dyma jak chce. Ciężko mi odnaleźć w tym wszystkim jakiekolwiek pozytwy

Gość Donałdełe Tuskełe
ależ skąd jesteśmy zielona wyspą :classic_cool:

Gość sdgrt
mała megi wejdzie jutro na temat i ją szlag trafi z miejsca

Gość sdgrt
Donaldowi i świcie się dobrze żyje, on ze swojej perspektywy widzi te zieloną wyspę sprzed 10-iu lat.

Gość Diabeł Poruta
jest czwarta z okładem sądzisz że będzie czekała ponad dobę?

a co sobie europejczyk wypracował? Gówno sobie wypracował. Jesteśmy okrutnym gatunkiem. Na prawdę na trzeźwo ciężko to wszystko strawić. Jak to co wszystko wypracował prawie wszystkie wynalazki wymyślił Europejczyk a kto ? afrykanie ? :D no azjaci to mieli tam jakąś kulturę i kilka rzeczy wymyślili ale to europeczjyk zawsze napędzał postęp swoją ciekawością widzą,pracowitością i siłą a to że podbiliśmy cały świat z wyjątkiem azji to nasza zasługa i nasza siła ten kto rządzi dla mnie równo się prawdzie że był akurat lepszy w większej ilości aspektach pokonała przeciwników i wygrał proste tak jest od zawsze i nawet teraz np. ten co ma wyższe wykształcenie dostanie lepszą pracę od człowieka który ma niskie wykształcenie albo kobieta wybierze wysokiego nie niskiego i co przez to jest zła ? nie popadajmy w paranoję tak po prostu jest i nic tego nie zmienie ze pokonany zgarnia pulę Ps. nie jesteśmy tacy źli poczytaj o wielokulturowej angli lub ameryce kto ma największą przestępczość :)

Gość Diabeł Poruta
to może kurwa narodowa zrzutka na okulary dla donalda?