Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megggg87

mam doła - ktoś pogada?

Polecane posty

Gość Twój stary to jest kapitalny
Kobiet przecież nie dopuszczano długo długo do wiedzy i nauki. A dalczego mieli się dzielić czymś co sami opracowali i zrozumieli ? :P Ty malutka kobietko :D ;P

Gość sdgrt
nie jestem do końca pewna czy sami. Faceci lubią sobie przypisywać...

jak zawsze pisarstwem dla kobiet zajmują się przede wszystkim faceci i lesbijki zawsze mnie to ciekawiło, że z gruntu nieczuli na poezję faceci potrafią takie rymowane debilizmy pleść, żeby tylko w majty wleźć daleko nie szukając Byron i Mickiewicz, nic tylko używki, seks i rymowanki w 2 poł. XIX w. spora część literki składała, nawet ruskie chłopki, do tego wystarczyło kilka klas szkoły wiejskiej

Gość 7643524232
mówiłam oczywiście o "niektórych" kobietach

Gość sdgrt
poza tym jak sie dziś czyta te niektóre teorie platona czy innych jegomościów to w sumie nie wiem czy kobieca mądrość nie polega właśnie na tym że się nie wtryniały i to bardzo bardzo długo hehehe

nie jestem do końca pewna czy sami. Faceci lubią sobie przypisywać... Zapewniam Ciż że sami złociutka ;) niestety ja też myślałem że te kobiety coś wymyśliły ale się rozczarowałem :D

niektóre, czyli większość popatrz na histerie związaną z brytyjską rodzina przygłupów (tych panujących) czy Bimberem, 40 letnie kobiety zachowują się głupiej niż faceci na konwencie fanów Star Wars

kobieca mądrość Nie ma czegoś takiego :P przykro mi bez urazy wiesz że Cię lubię :)

debilizmy pleść, żeby tylko w majty wleźć Cóż za cudny rym :D

Gość sdgrt
teraz będzie pisać peany na temat męskich jakże wielkich odkryć. Ech ci faceci i ich wieeelkie, przerośnięte ego. A ktoś wam te koszule wiecznie krochmalił, tego nie widziecie... ;)

wprawdzie to naukowcy, a nie wynalazcy, ale nie bądźmy drobiazgowi: Skłodowska-Curie, Winkelmann, du Chtelet, Agnesi

"A ktoś wam te koszule wiecznie krochmalił" i wszystko jasne, nienawidzę krochmalonej bielizny!!!! wszystko przez was podstępne nasiona Belzebuba!!!

Gość sdgrt
ale z drugiej strony zobaczcie sami, że to wszystko dla bab jest. Facet żeby zaimponować babie góry by przeniósł. Nawet dla jednego razu. Taka prawda. Byle by w majty wleźć...

sdgrt No może żęby wam nie odejmować raz czy dwa się wam coś udało ale nam udało się stworzyć miliardy rzeczy po za tym spójrz na nagrody nobla i policz kobiet :D dużo ich nie wyjdzie i teraz też :) więc nie zwalaj na przypisywanie tylko tak to jest że faceci są inteligentniejsi i bardziej kreatywni do tego są jeszcze silniejsi :P

Gość wydawanie zwłok od 15
tylko nie kiwneliby palcem gdyby nie lenistwo czy cheć zaimponowania kobietom :classic_cool:

ale z drugiej strony zobaczcie sami, że to wszystko dla bab jest. Facet żeby zaimponować babie góry by przeniósł. Nawet dla jednego razu. Taka prawda. Byle by w majty wleźć... no masz rację ale np wynalezienie broni wiązało się raczej z zapedami obronymi siebie głównie no rodziny tez :D ale też z zapędami imperialistycznymi

Skłodowska-Curie jako jedyny naukowiec dostał Nobla z dwóch dziedzin

tak samo pancerze zbroje i inne rzczy raczej kobiety nie noisłi zbroi tylko facet wymyślił zbroję by się lepiej chronić

Gość sdgrt
statystyki tych bzdurnych nagród o niczym nie świadczą. One są po to by mydlić oczy. nic mi nie mów o statystykach. jesteśmy różni i taka prawda. nie ma co sie spierać. Los zwykle sprzyja zwycięzcom wiec nie ma o co kruszyć kopii. jesli kobiety nie przodują w tych sprawach to bardziej uwarunkowania biologiczne o tym decydują.

ale z drugiej strony zobaczcie sami, że to wszystko dla bab jest. Facet żeby zaimponować babie góry by przeniósł. Nawet dla jednego razu. Taka prawda. Byle by w majty wleźć... teraz wiem skąd macie takie wymagania JESTEŚCIE ROZPUSZCZANE PRZEZ WIEKI!!! :D

po to by się w boju o kobiece tyłki nie pozabijać w naturze z reguły samce walczą tak by wyjść z jak najmniejszym obrażeniami, samice broniące młodych jak walczą to, żeby zabić

"jesli kobiety nie przodują w tych sprawach to bardziej uwarunkowania biologiczne o tym decydują." przypomnę, ponieważ większość osób o tym zapomina, jeżeli chodzi o statystyki, to kobiety mają 100% w statystykach urodzeń dzieci homo (pseudo)sapiens

uwarunkowania biologiczne o tym decydują. To natura was nie oszczędza :D ale za to nas obdarzyła penisem i czasem nam się wyłącza móżg bo krew nie dopływa i wtedy macie przewagę :(

Gość sdgrt
jeśli kobiety nie walczyły to bardziej dlatego że facetom było to często nie w smak. W starożytnej grecji były wojownicze babki i całkiem świetnie sobie radziły.

ale z drugiej strony zobaczcie sami, że to wszystko dla bab jest. Facet żeby zaimponować babie góry by przeniósł. Nawet dla jednego razu. Taka prawda. Byle by w majty wleźć... Choć z drugiej strony nie po co facet miał coś wymyślać jak zawsze było mnóstwo burdeli albo mógł w tamtym czasie wziąść kobietę siła :D

Gość sdgrt
hehe dlaczego homo pseudo ? ')

"całkiem świetnie sobie radziły." na igrzyskach, sprawdź sobie ile ważyła spiżowa zbroja hoplity lub wyposażenie piechura podczas Wojen Napoleońskich

starożytnej grecji były wojownicze babki i całkiem świetnie sobie radziły. eeee tam Ja bym je klepnął na kompie :D:D:D albo w tyłek :D

Gość sdgrt
nie zgodzę się z tobą. Burdel wszystkiego nie załatwiał a facet z natury szukał sobie stabilnej, wygodnej przystani. I dzisiaj z tym się borykamy Burdel zaspakajał potrzeby stricte cielesne a przyznasz że człowiek ma też inne.

całkiem świetnie sobie radziły." na igrzyskach, sprawdź sobie ile ważyła spiżowa zbroja hoplity lub wyposażenie piechura podczas Wojen Napoleońskich No a wyposażenie dzisiejszego komandosa Cięzkiej piechoty ? 40 kg pozdro weź w tym biegaj uważaj na kule miny czołgi samoloty i samochody pułapki jeszcze bądź skuteczny nie daj się zabić i zabijaj innych kurwa weź to ogarnij :D