Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isaaaaa

Nie umiem byc sama ze soba w domu..,

Polecane posty

Gość Isaaaaa

Mimo, ze mieszkam sama, dom traktuje jak hotel. Wstaje, wychodze do pracy, wracam, i wychodze do rodziny najczesciej. mimo, ze moglabym wiele w domu zrobic, pouczyc sie itd. Potem żaluje, ze tyle czasu zmarnowalam... Bardzo lubie swoj dom. mam zwierzaki i to dla nich wracam wczesniej. Moze to dlatego, ze dom nie jest urzadzony. Nie wiem. Przeciez mam tyle do zrobienia.

Gość Aparat007
To znajdź sobie chłopa

Ta znajdz sobie faceta!!! :D:D najgłupsza rada jaką czytłam...facet ma jej pomóc polubic siebie i swoje mieszkanie:classic_cool: Potem odchodzi a kobiecie się na nowo zyc odechciewa ...taki troche pasożytniczy tryb zycia :P

Gość jopek35
Arecki matole też nie zabłysnąłeś

Gość Aparat007
A dlaczego ma facet odchodzić? jak będzie miłość to batem się nie wygoni.

ja nie miałem zabłysnąć bo nielubie jaskrawego światła rano. Poprostu wyraziłem spostrzeżenia

Gość kjnbhvgnbh
Ja marzę o tym, żeby mieć własne mieszkanie, a muszę jeszcze mieszkać z rodzicami. :(

Aparat007 A dlaczego ma facet odchodzić? jak będzie miłość to batem się nie wygoni. xxx taką miłoscią mozna konia zadusić:classic_cool: facet nie odejdzie od kobiety ciekawej, krtóra ma wiele pasji, jak sie kobieta nudzi sama ze sobą to miłosci stworzyc nie potrafi:P myli pasożytnictwo z miłoscią:P

Gość może nie tyle pasożytnictwo
co uzależnianie się psychiczne od partnera. skoro sama czuje się źle to musi nauczyć się radzić z tym SAMODZIELNIE, bo ludzie przychodzą i odchodzą dlatego fundamentem naszego świata możemy być my sami

Gość Isaaaaa
Jak nie wyjde nigdzie i robie sobie cos w domu-swietnie sie z tym czuje. Jednak tak mam rzadko.. Za czesto wybieram wyjscie, mimo ze zajec w domu mi nie brak!!!!!!! Pozbawione logiki. Ide kosic trawe do mamy zamiast u siebie porzadkowac ogrodek. Facet, to sposob na oderwanie sie od uzaleznienia od rodziny, ale nie wiem czy to takie dobre:p Dbanie o wlasny dom, o siebie powinno byc podstawa. Przeciez mam tyle zainteresowan...

Trzeba nauczyć się bycia samej ze sobą, tak jak trzeba się nauczyć przebywania w ciszy :) Ja lubię być sama w domu, oczywiście bez przesady, ale ileś tam godzin jak najbardziej. Zresztą mieszkam w bloku, rzadko kiedy jest idealna cisza :P