Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość biala perla, juz 2 tygodnie

Kuracja BIAŁA PERLA - nic szczególnego :(

Polecane posty

Gość biala perla, juz 2 tygodnie

dzis mija 2 tygodnie. zakladam przez ostatni tydzień 2x dziennie na ponad 60 minut. pierwszy tydzien to bylo 2xdziennie po 30 minut. bylo 3 dni raz po 30 minut gdyz szczypaly dziasla. obcięłam aplikatory , zeby nie nachodzily na dziasla i moglam znow uzywac czesciej i na dluzej. dzis mija 2 tygodnie. Moj efekt to taki, ze cos tam usunęła, z przestrzeni miedzyzebowych,tych przednich, byl maly osad i go nie ma. Ale żeby to wybielio zęby to raczej NIE :( Fakt, nie sa specjalnie żółte a przed kuracja nie potrafiłam dobrac ich odcienia do skali bieli dołączonej do opakowania. Jak sie przypatrzylam to pasowały do drugich (tych ze strony najbielszej) a czasami do czwartych. Skala bieli dla mnie malo pomocna. Czasami mam wrazenie, ze zalezy przy jakim swietle ogladam zęby. raz mysle, ze sa bielsze a w innym lustrze przy innym swietle nic sie nie zmienilo :( Wczoraj kryzys i nie nałożyłam żelu wieczorem :( Kiepskie to. Mam jeszcze ochote na plastry ale i tak czuje, ze skonczy sie na wybielaniu w gabinecie. Chce najbielsze zęby. Aha, co wazne, podczas nakladania zelu, dostrzykiwalam go sobie do nakladek, zeby miec pewnosc, ze caly czas jest i sie nie wyplukal. W ciagu 10 dni zużyłam cala tubkę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować