Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kopenhaSSSSSSSka

jakim cudem chudnie sie tyle na kopenhaskiej? to niemożliwe przecież

Polecane posty

Gość kopenhaSSSSSSSka

niby 7-20kg. 7kg to może jakiś napasiony 100-kilowy wieprtz schudnie w 2 tygodnie, ale na głodówce! Na kopenhaskiej się wcale mało nie je przecież. Nie wiem też czemu jest nazywana restrykcyjną, przecież wcale dużo nie trzeba się ograniczać ilościowo, raczej jakościowo (słodycze itp). Sadze, że schudłabym na niej ze 2kg przy dobrych wiatrach. Ktoś stosował?

Gość napuchnięta
wydaje mi się że im większa nadwaga tym bardziej się chudnie i niekoniecznie 100 kilo ale np 70 - 68, poniżej 65 już raczej trudno schudnąć mimo że się grubo wygląda

Gość no nie wiem, ja mam 76kg
i na warzywnej w 6 tygodni schudlam tylko 6kg, a jadlam same warzywa bez ziemniakow i straczkowych, tylko pomidorki, brokuly etc. ok. 500kcal dziennie

Gość napuchnięta
może maasz "grubą budowę ciała", ja np. mam drobniutkie kości i wyglądam grubo nawet przy minimalnej nadwadze jakby ktoś mi przylepił sadło z plasteliny, a niektórzy sa rownomiernie i wydaje mi się wtedy sie trudniej chudnie

Gość napuchnięta
najgorze jest to ze ja chudne dosć łatwo i jakiś czas utrzymuje wage, ale pozniej szybklo tyje rozpycham sie :/

Gość ta dieta to jakiś idiotyzm
Gdybym miała do południa być na kawie z cukrem, to by mnie zemdliło. Chudnie się, jak ma się niedobór kalorii - mniej więcej 700ckal to 10dkg sadła. Ja się koiedyś odchudzałam na diecie 1000kalorii i w ciągu 5 miesięcy schudłam 15 kg, z 65 do 50 kg. Przez ostatnich parę lat przybyło mi jakieś 5 kg, dlatego, że sobie trochę za dużo pozwalam, ale zawsze mogę to zrzucić, bo już wiem jak. Zasady odżywiania są zupełnie inne, niż to podają różne diety "cud".

Gość moj znajomy ostatnio na sympat
to tylko teoria. Gdyby tak bylo, to chudlabym szybciej, niz chudne. Ja na 1000kcal (no dobra, chwilami 1200) w równy kwartał (postanowienie noworoczne na 2012) schudłam uwaga uwaga 2,5kg. Nie ćwiczyłam bardziej niż zwykle, wiec to nie tak, ze miesnie wyrobiłam i ważyły. Obwody tez prawie bez zmian.

Gość ja na kopenhaskeij
2 lata temu schudlam z 63 kg na 58 kg wzrost 170 od tego czasu jem normalnie ale na pewno mniej niz przed kopenhaska moja waga to sie waha raz 58 raz 59 i tak na zmiane nie jest zle , gdybym miala robic kiedys jakas diete to wlasnie ta

Gość no wlasnie, 5kg
to brzmi jeszcze realnie, choc mi by sie tyle nie udalo zrzucic

Gość ja na kopenhaskeij
no tak ale moje mbi jest w normie w trakcie dirty i zauwaz ze nie mam nadwagi przy wzroscie 170 a jednak 5 kg spadlo a na innej chyba 2 miesiace albo dłuzej by to trwalo

Gość ja na kopenhaskeij
bmi ***