Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodeczka, zawieszki

Mam takie pytanie o zawieszki

Polecane posty

Gość wodeczka, zawieszki

Na allegro są różne np. krawaciki z kołnierzykiem i imionami http://img152.imageshack.us/img152/1736/krawatfioln.jpg (wódkę też mam wyborową więc widać jak to się prezentuje) z tym, że w tym wypadku za sztukę wyniesie 1,3 zł przy ilości mojej wódki da to 156 zł. Ciut dużo jak na zawieszki.. znalazłam też zgrabne kokardeczki, tu cena za sztukę to zaledwie 22 gr tak by wygladaly: http://img.webme.com/pic/f/fotoladi/zaw22an.jpg ja bym wzięła ewentualnie numer 11 z tasiemki ciemno fioletowej No i trzecia opcja takie zwykłe karoniki z wierszykiem, datą czy imionami naszymi ceny są różne, motywy są różne od 1 zł do 1,5 także całośc wyniosłaby mnie też jakieś 100-120 zł. Nie chce mi się samej robić zawieszek.. chciałabym kupić tylko nie wiem na co właściwie się zdecydować.

Gość moj znajomy ostatnio na sympat
obie propozycje paskudne. Ten krawat na wyborowej to jak kwiatek do kozucha

Gość annulkaaaaaaaaa
Jak dla mnie obie wersje wyglądają strasznie tandetnie i uważam, że taki "urocze" dodatki są całkowicie niepotrzebne. Jeśli już koniecznie chcesz mieć coś takiego to kup w jakimś sklepie z opakowaniami na prezent albo w pasmanterii dłuuuugą taśmę jakiejś ładnej wstążki i sama poprzewiązuj te butelki, te tasiemki które pokazałaś wygądają naprawdę nieładnie.

my robimy śmieszne naklejki i będziemy drukować na samoprzylepnym papierze i naklejac na butelki

Gość annulkaaaaaaaaa
I Weselniczka ma racje, nikt na to większej uwagi nie zwróci ;) Tak więc tu chodzi głównie o zaspokojenie Twojej potrzeby. Kup ładną taśmę, białą lub w jakimś innym kolorze, który by pasował do ogólnego wystroju i tyle.

Gość wodeczka, zawieszki
no, ale z takiej tasiemki to co ciekawego zawiaze? pewnie cos tego typu co te pokazane przeze mnie kokardki, ktore sa dla was pasukdne. Takze.. tak czy siak wyjdzie paskudnie. Normalnie wiadomo, ze nikt nie stroi butelek stawiajac na stol, ale na weselach sie to robi.. a wy piszecie, ze okropne jestem w szoku.

Gość pppychaczka
ostatnio nikt nic nie wiesza na butelkach

Gość wodeczka, zawieszki
nie zauwazylam tej tendencji wlasnie zawieszki zawsze są.

Gość wodeczka, zawieszki
chyba po coś te zawieszki produkują i sprzedają widocznie jest zbyt. Zresztą to nie jest mój wymysł, że chcę coś takiego na wielu weselach byłam i były tego rodzaju ozdoby na butelkach. To, że Ty nie widzialas tego nigdy nie znaczy, ze tego nie ma.

Gość że co że jak??
moim zdaniem to niepotrzebny wydatek My nie mieliśmy zawieszek i z moich obserwacji wynika że coraz rzadziej spotyka się na weselach takie właśnie ozdoby...

Nie twierdzę, że nie ma. Jest, wiem o tym, tylko poparłam odpowiedź parę postów wyżej, że się od tego odchodzi. Jeśli chcesz mieć je na swoim weselu to się nikogo o zgodę nie pytaj, tylko kupuj :)

Gość wodeczka, zawieszki
Hmm ja na u siebie chcialabym zrobic tak by bylo przez wszystkich dobrze przyjete. Ja osobiscie do zawieszek nic nie mam, wydaja mi sie milym akcentem. No, ale jesli wzbudzaja raczej negatywne emocje to ja moge odpuscic. Nie zalezy mi na nich jakos strasznie. Jesli to tandeta to moze rzeczywiscie dam sobie spokoj.

jesli chodzi o zawieszki na alkohol, nie upierałabym się przy nich. Jednak z drugiej strony, bardzo podobają mi sie pomyslowe winietki ślubne, takie jak np. te https://www.facebook.com/photo.php?fbid=505897886094727&set=pb.149525998398586.-2207520000.1357212617&type=3&src=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash4%2F466396_505897886094727_1923525969_o.jpg&smallsrc=https%3A%2F%2Ffbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net%2Fhphotos-ak-ash3%2F60275_505897886094727_1923525969_n.jpg&size=1953%2C910 na takie dekoracje kazdy zwróci uwagę (choćby szukając swojego imienia;))

Wesele i jego otoczka ma się Tobie podobać. Zawsze znajda się jakieś marudy które znajdą coś co im się nie podoba. Ogólnie jest wielki wybór w tego typu ozdobach i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Zawieszki wraz z winietkami są elementami dekoracji stołów, do tego mogą być dodane karty menu. wszystko może być wykonane w takiej samej tematyce jak zaproszenia. Czy spotyka się je coraz rzadziej? Poszukaj na blogach ślubnych zdjęć z dekoracji stołów i zobacz jak najczęściej one wyglądają. Moim zdaniem tego typu dodatki jeżeli są odpowiednio dobrane i dopasowane mogą dodać elegancji.

Gość Nie taka mała
zawieszki faktycznie prawie zawsze sa, ale te Twoje jakies nieciekawe

Gość tytyt4578
zawieszki, to "wiocha". nie spotkasz ich na weselu z klasą. zresztą na takim przaśnym tez juz nie, bo coraz więcej ludzi jest świadomych, że przystrajanie butelek wyborowej jakby to była choinka, to obciach.

Gość Mikolajka 102
te zawieszki czasem widzialam na weselu no szlu nie robia, po co ozdabiac wodke?? a bylam kiedys na takim weselu gdzie wodka byla wlasnej roboty a na butelkach byly rozne rysunki tz karykatury pary mlodej( maja znajomego rysownika), fajne to bylo

A dlaczego liczysz ilość zawieszek * ilość wódki potrzebnej na wesele? Przecież od razu nie wystawisz całej wódki na stół tylko po kilka/kilkanaście butelek, zatem potrzebujesz tyle zawieszek... zdejmuje się ze stołu pustą butelkę i przynosi pełną z zaplecza, czyż nie?

Gość gość
Jeśli potrzebujesz ozdób weselnych, zaproszeń, podziękowań, zawieszek na butelki proponuję poszukać w internetowych sklepach z upominkami i prezentami. Tam jest zawsze większy wybór, niższe ceny i można trafić na ciekawe okazje.

http://allegro.pl/zawieszki-na-alkohol-wodke-15szt-kolorowe-amanda-i2902328987.html my mieliśmy od tego gościa, przy Twojej ilości zapłacisz 36 zł plus przesyłka. Zawsze możesz kupić 30 mniej, i później po prostu z pustych butelek przełożyć. Choć goście i tak tylko na początku zwrócą na to uwagę później już im wszystko jedno :D

Wódkę kupić dobrze pana tadeusza ładna wyglądowo, a na kleijki kupowałam razem z opkowaniami na ciasto.

Gość fytka
Ja wybrałam zawieszki z www.probitus.pl po prostu mnie zauroczyły;)