Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jupilaala

MUSTELA krem przeciw rozstępom

Polecane posty

Gość jupilaala

Witam jestem w 16 tyg ciąży i od miesiąca stosuje w/w krem ale od 3 dni zauważyłam że w miejscach które są smarowane mustelą mam takie małe czerwone, swędzące krostki. Jak myślicie czy to uczulenie na ten krem? Na opakowaniu widnieje napis HIPOALERGICZNY... :(

W ciąży skóra jest bardzo wrażliwa- chyba coś jej nie pasuje w tym kremie. Mogę ci polecić pharmaceris krem Foliacti u mnie się dobrze spisywał.

Gość hlrhou;fh
tutaj można zamówic sobie rożne próbki kremów za darmo www.free.amciu.com polecam

Gość jupilaala
dzięki bardzo :) póki co przerwałam na razie smarowanie mustelą i smaruje oliwką dla dzieci zobaczymy co to będzie... Mam nadzieje, że szybko znikną te krostki bo swędzą jak cholera :/

Gość catherinna
Polecam fissan

Gość Rozstępy jeśli
mają być to będą. Krem nawet najdroższy cudów nie zdziała jeśli ma się skłonności genetyczne.

Gość 19michalinamolo89
JA KUPIŁAM WCZORAJ W APTECE, ZAPŁACIŁAM 93 ZL ZA 150 ML OPAKOWANIE I JESTEM PO PROSTU ROZCZAROWANA. KREM PO KONAKCIE ZE SKÓRĄ "KULKUJE" SIĘ I NAWET JEŚLI SIĘ GO NIE ROZSMAROWUJE DO KOŃCA I NIE DOTYKA POZNIEJ TYCH MIEJSC, GRUDKUJE SIĘ SAM I ODPADA.... PO PROSTU TRAGEDIA.. GDY GO SIĘ NAKŁADA KONSYSTENCJA JEST NORMALNA , KREMOWA I NIC NIE WSKAZUJE NA TO ŻEBY BYŁO Z NIM COŚ NIE TAK, TERMIN WAŻNOŚCI MA DO MARCA 2015.. WIEC NIE WIEM O CO CHODZI.. MIAŁAM WCZESNIEJ SILNIE NAWILŻAJĄCY KREM MUSTELLA I ON BYŁ SUPER. MYŚLAŁAM ŻE TEN PRZECIW ROSTĘPOM BĘDZIE JESZCZE LEPSZY, NO BO..ZADZIAŁA DODATKOWO PRZECIW ROZSTĘPOM...

Gość sdfsdfs
Mustela nie może być hipoalergiczny skoro intensywnie pachnie. Będąc w ciąży odbierałam go jako drażniącą chemię. Polecam za to emolienty, bezzapachowe.

Gość Blondyna1995
Ja po porodzie miałam straszne roztępy użyłam kremu podwójnie działającego i roztępy zdecydowanie zmniejszyły się i są mniej widoczne.

Gość gość
W trakcie ciąży oraz zaraz po urodzeniu korzystałam tylko z kosmetyków Mustela. Stosowałam krem przeciw rozstępom oraz serum do biustu. Dzięki nim moja skóra jest gładka,nawet nie chcę sobie wyobrażać jakby wyglądała bez tych kosmetyków :) Niestety do tanich nie należą, jednak zawsze szukałam promocji. Zazwyczaj zamawiałam je w aptece Melissa.