Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monaliza34

dobre kremy pod wzgledem skladu

Polecane posty

Gość monaliza34

podajcie jakies firmy plus ceny

ja staram się używać "mało" chemicznych kremów. kupuję kosmetyki fitomed i jestem zadowolona. nie kupuję tych ze sklepowych półek. płacę za krem 29 zł, ale moja skóra bardzo dobrze go przyjmuje.

Gość monaliza34
a gdzie je kupujesz ?

Gość fitomed są niezłe ale
mają w składzie pochodne ropy naftowej. można je kupić na stronie priducenta, wystarczy wpisać nazwę firmy w wyszukiwarkę, tam też masz listę dystrybutorów na terenie całej Polski

Gość fitomed są niezłe ale
a dobre sa chocby alterra z rossmanna (ok 10-15 zł), dr scheller (tez w drogeriach mozna kupic okolo 35-45 zl), aa eco (w granicach 40 zl) sylveco (w granicach 23-30 zl)

ojej pochodne ropy? nie wiedziałam, nie znam się aż tak na chemii. dobrze wiedzieć, ale ja kupuję na ich stronie takie kremy na zamówienie "mój krem nr 3" . są na ich stronie, ale chyba nie są na stałe produkowane przez fitomed. sama już nie wiem. ale mimo wszystko to pewnie mniej chemii niż w sklepach.

Gość elllato
Najlepiej po prostu nauczyć się czytać składy ;)

Gość kluska fitomed zawsze jest
lepszym wyjsciem niz kremy typowo drogeryjne, ale niestety nie sa to w 100% naturalne sklady. ale najwazniejsze jest jesli widzisz ze to dziala dobrze na skore, reszta sie nei przejmuj ;)

to ja dokładnie sprawdzę ten skład, dzięki za oświecenie. tam sprzedają taki krem robiony na zamówienie "MÓJ KREM...", jest rewelacyjny. teraz mi się skończył i urzywam oleju kokosowego, smaruję też ciało, rewelacyjny balsam. ale jak kupić to NIERAFINOWANY i TŁOCZONY NA ZIMNO. wielki 1 litrowy słoik za ok 50 zł. polecam. ale na fitomed go nie ma, można szukać w necie.