Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AltGr

Co robic?!

Polecane posty

Od roku uprawiam seks z moim chlopakiem. mimo prezerwatywy - przerywany. Ostatnio miewam metny mocz (raz normalny, raz metny, roznie) przewaznie mialam tak od odwodnienia. Ostatnio pije duzo alkoholu bo znajomi ciagle wyciagaja nas na jakies zabawy. Moj chlopak panikuje ze moge byc w ciazy. nie jest to jednak pierwszy raz. Przez ten rok jak sie kochamy, najczesciej uprawiamy seks kiedy mam okres (z zabezpieczeniem itd) on i tak sie boi ze zajde w ciaze... Nie staramy sie jeszcze o dziecko bo jetesmy w niemczech na niepewnym gruncie, nie mamy stalej pracy wiec nie stac nas na dziecko... Jak wytlumaczy mojemu chlopakowi ze nie ma sie czym martwic?

Gość a ty w jakiś słoik sikasz?
w życiu nie przyszłoby mi do głowy i sprawdzać jaki mam mocz :) A w ogóle skąd ci przyszło do głowy że jego mętność ma jakikolwiek związek z ciążą? Bo ja jeśli już takowy bym zauważyła to pomyslałabym o chorym pęcherzu albo nerkach..

Gość a ty w jakiś słoik sikasz?
w życiu nie przyszłoby mi do głowy i sprawdzać jaki mam mocz :) A w ogóle skąd ci przyszło do głowy że jego mętność ma jakikolwiek związek z ciążą? Bo ja jeśli już takowy bym zauważyła to pomyslałabym o chorym pęcherzu albo nerkach..

ja tego nie zauwazylam :D czasem chodze do lazienki z moim chlopakiem (on na pisuar ja na kibelek) i on to zauwazyl kiedy wstalam, mialam tak 2 razy. Tez myslalam ze to jakas bakteria albo cos i ze mi przejdzie (mam bardzo czesto najrozniejszych problemow z pecherzem) ale on sie naczytal gdzies na forum to moze byc ciaza hehe