Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia2 srunia 2

Dziunia i inne laski pomarańczowe,chamskie i głupie jesteście

Polecane posty

Gość dziunia2 srunia 2

Kompleksy macie czy co? W połowie topików zawsze na kimś się zawiesicie i się wymądrzacie. Obrażacie,klniecie(no tu może akurat nie słynna dziunia) ale inna część pomarańczowych nicków tak. Niby takie wychowane jesteście,dzieci macie,idealne matki i żony bogate,cnotki a rzucacie przekleństwami ile wlezie,albo się wychwalacie jakbyście oczekiwały braw na wasze wypowiedzi. Jak was można miło czytać...... na prawdę inni na których tak ujadacie potrafią coś doradzić,napisać grzecznie a wy szczekacie jak pies na wsi. A teraz dawajcie pokażcie swoje oblicze i tutaj pewnie też się posypią wyzwiska. Zaraz napiszecie że ja też was obrażam,ale należy się wam bo innych określeń nie mana chamskie kobiety, które patrzą na swój czubek nosa. A teraz nie pos....jcie się z wyzwiskami na mnie. Kozak w necie p....a w świecie.

Gość dziunia2 srunia 2
O a jeszcze( nie nie Ty akurat dziunia,bo zaraz poprawiać będziesz), to nie dość że kultury nie mają za grosz, to się mądrzą a błędy stawiają w każdym temacie że hohoho.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
dla mnie największym chamem na kafe jest dziunia .. wyśmiewa się z ludzi biedniejszych i z tych którym w życiu coś nie wyszło :(

Gość Całuśnadziunia
Bo jakby inaczej. Bogaczka jedna się znalazła,na internecie to każdy może mieć 30 tysiecy nawet w portfelu: D

kurcze, ale ja jestem popularna :). nawet nie przypuszczalam, ze mam juz 3 wlasne tematy :D!

Gość ale dziunia jak pisze i
obraża to pod czarnym nickiem a ty autorko umiesz ujadać tylko pod pomarańczowym jak widać! wstydzisz się? !