Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerkala

miała byc od dzis dieta

Polecane posty

Gość gerkala

a juz jest wielkie obzarstwo a u was/ dajecie rade i jestescie gotowe na diete? mam juz dosc ja nigdy nie zaczne

Gość karinia 24
a co zjadlas do tej pory

Gość gerkala
4 male kromki razowca z pasztetem pieczonym, 3 kawałki piernika i paczke chipsow 5 dag wiejeskiej kiełbasy ale dopiero jest 12 godz a ja dalej mam ochote naa ccos a konkretnie na salatke jarzynowa i sledzia w smietanie i zaraz to zjem buuuuuuuwrrrrrrrr

Gość karinia 24
no tak jest tego troche sprobuj od jutra

Gość kawa z melasą
to dlatego ja przeszłam na dukana bo tez mam ochotę na obżarstwo wiec snaidanie jajecznica z 3 jaj i małej uprażonej cebuli, trochę ogórków w zalewie musztardowej spora łyżka białego serka doprawionego solą i pieprzem no i kawa z mlekiem. Na 2 śniadanie będzie serek wiejski z kakao i slodzikiem A na obiad jeszcze nie wiem ale pewnie znów coś dużego. Ciekawe czy przytyję :)

Gość ;p[fvghi
poćwicz przynajniej w tyłek nie pojdzie ,juz do konca dnia trzymaj diete ja tez mam smaki ale narazie zapycham sie kiszona kapusta:)

Gość gerkala
dziekuje za slowa otuchy pocwizce ale na arzie mam za pelny brzuch :)

Gość gerkala
a na dukanie powinno sie brac jakis proszek zasadowy? czy nie

Gość kocham byc na diecie
ja z ulga wrocilam dzisiaj do swojej diety. przez ten okres swiateczno-sylwestrowy pojadlam i powiem Wam, ze czulam sie z tym fatalnie :o. juz nie mowie o psychice bo to wiadomo ale fizycznie? makabra. taka ciezka, totalnie bez energii, motywacji. tragedia. wole byc na diecie i to dosyc rygorystycznej bo wtedy mam power i w ogole jest najlepiej ;). najgorsze sa poczatki ale pozniej? bajka. radze sie przelamac

Gość kawa z melasą
Proszek zasadowy? a co to takiego? Byłam już kilka razy na dukanie i nigdy o tym nie słyszałam. Tam sie je bialko a w 2 fazie naprzemian białko i warzywa no i trzeba dużo pić, ale to nie problem bo mnie po białku suszy :)

Gość kathleen123
nie myśl o tym, ze jestes na diecie, bo wtedy chcesz jeść :) Ja tak miałam, ale przestałam czekać tylko na porcje jedzenia i myśleć o tym, że chce mi się jeść i co ja tu bym zjadła... dzięki temu schudłam :) Zajmij się czymś, to zadziała ;)

Gość kawa z melasą
Nienie nic w takich puszkach nie jadam żadnych koktajli bialkowych proszków zasadowych ani nic co ma w nazwie dukan czyli budyn dukana z allegro itd bo jak sie w skład tego wniknie to lepiej zjesc jajko czy serek wiejski. Jem tylko żywność sprzedawaną w sklepie spożywczym ;)

Gość gerkala
ale to jest po to zeby nie zakwasic organizmu dziewczyny na forum dukana to b raly to sie uzywa jak sie je duzo bialka

Gość gerkala
a na dukanie organizm sie zaakwasza i zeby tak nie bylo mozna sobie takie cos pic

Gość dobrze ktos
z tego co czytam ile jecie na sniadanie to ja taki posilek mam na 3 dni:O lo matko,jak mozna tyle wcinac:O

stosujcie dalej dukana, rozwalcie sobie gospodarke hormonalna a zachorujecie na raka jak moja mama :/

Gość gerkala
ja nie jem tyle codziennie raz na jakis czas nie mam tez nadwagi tylko mała oponke na brzuchu i mialam sie dzis z niej odchudzac wyszlo na odwrot

Gość kawa z melasą
ja lubie jesc wiec jem dużo zwłaszcza w dzień bo na wieczór staram się jeść coś małego albo wcale. Rak? To chyba teraz choroba cywilizacyjna i grozi każdemu bez względu na to czy się odchudza czy też nie. Wszystko jest tak zanieczyszczone powietrze woda zywność że na takie rzeczy nie ma się specjalnie wpływu. Od dukana to bardziej nerwki siadają ale to jak się nie pije zbyt dużo. Ja tam nikogo nie namawiam bo każdy powinien znaleźć diete dla siebie odpowiednią. A te proszki i inne cuda to nie dla mnie.

rak endometrium spowodowany jest zaburzona gospodarka hormonalna a moja mama zaburzyla ją sobie wlasnie dukanem-to slowa lekarza. wasz wybor

Gość kawa z melasą
Nasza;) Tym sposobem to kazdą dietą mozna coś sobie zaburzyć prócz MŻ ale na mnie MŻ nie działa wcale bo moja silna wola ma w chwili obecnej kaca po sylwestrze :P

Gość gerkala
tez nie wierze wraka po dukanie kiedys byłam na dukanie i jakos zyje i mam badania bardzo dobre

Gość kawa z melasą
gerkala jakie masz wymiary wzrost i waga i ile chcesz zrzuciC?

Gość gerkala
170/60 i chce zrzucic brzuch dzis mam powtrorke z jedzenia nie do wiary drugi dzien

Gość homo ignorus
pewnie masz cos z psychika, skoro na sygnal "Dieta!" idziesz sie nazrec podwojnie... :o