Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor: AJ

Skatowała chłopaka, bo nie zaspokoił jej seksualnie

Polecane posty

Gość Autor: AJ

Czy płeć piękna staje się w łóżku coraz bardziej agresywna? W amerykańskim Manatee County z pewnością tak: policja zatrzymała tam właśnie drugą kobietę za pobicie kochanka, który nie zadowolił jej seksualnie - informuje browardpalmbeach.com. Patrol wezwali sąsiedzi zaniepokojeni krzykami i hałasem, dobiegającym z domu 50-letniej Jennie Scott. Kobieta przyznała funkcjonariuszom, że skatowała kijem swojego 32-letniego partnera, bo nie był w stanie oralnie doprowadzić jej do orgazmu. Próbowała zaatakować kochanka również kluczem francuskim, ale powstrzymali ja sąsiedzi. Para kochała się w pozycji 69 i mężczyzna szczytował pierwszy. Na swoje nieszczęście i wbrew niepisanym zasadom, przestał wtedy zaspokajać Jennie - wyjaśnia szczegółowo portal. Krewka Amerykanka odpowie za pobicie przed sądem. Kilka tygodni wcześniej za podobny czyn aresztowano 24-letnią Raquel Gonzalez. W tym przypadku chodziło jednak o klasyczny stosunek i przedwczesny wytrysk. http://www.sfora.pl/Skatowala-chlopaka-bo-nie-zaspokoil-jej-seksualnie-a51082

Gość Tragedia Cipowa
najpierw trzeba wylizać cipe a dopiero potem penetrować

Gość Bgjfgh
To ja slyszalem podobna historie tyle ze w niemczech.facet dostal manto a kiedy przyjechala policja rozpalona babka zaproponowala trojkacika Policji.ale ja zamkneli za obraze:)