Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AfraidOfHer

Nie pytajaca dziewczyna

Polecane posty

Gość AfraidOfHer

No wiec mam taki problem, poznalem pewna mloda dziewczyne. Od razu latwo bylo zauwazyc ze jest bardzo skromna i niesmiala, znamy sie okolo 2 miesiace, nawet raz sie spotkalismy po wykladach. Teraz na swieta dzieli nas spora odleglosc wiec utrzymujemy facebookowy kontakt jednak martwi mnie ze ona tak bardzo mnie nie wypytuje. Jak zlozylem jej np zyczenia na nowy rok to odpisala pare zdan, potem ja napisalem cos i ona odpisala cos w stylu "hahaha no to ladnie", tak kurde bez pytan bez niczego. Juz nie bede odpisywa l i wypytywal nachalnie jednak malo wypytuje i niewiem co myslec.

Gość AfraidOfHer
nikttt?:)

Gość AfraidOfHer
:(

Gość R78
Liczysz na intensywną dyskusję przez neta? ;) Może ona potrzebuje więcej czasu, by się zaangażować, może łatwiej pogadać przez komunikator. Prowadź rozmowę tak, by zadawała pytania, by ją zaintrygować.

Gość wiem wiem nic nie wioem
znam podobna kobietę cicha, wykształcona, chyba bardziej kombinatorka i kalkuluje co lepsze dobrze zarabia, ale skromna w miarę... trzeba było wręcz zmuszać do mówienia odpuściłem sobie

Gość AfraidOfHer
Tak juz robilem i wtedy rzeczywiscie sie pytala ale teraz jakos tak z tymi pytaniami ucichla. Ona ma dopiero 18 lat, jest skromna i bardzo cicha moze to ma cos do rzeczy? Pamietam ze na poczatku jak sie poznalismy to tylko ja gadalem a ona sluchala. Pozniej juz byla rozmowa jednak byla bardzo bardzo skryta. Sam niewiem co robic, nie bedziemy sie jeszcze troche widziec a nie chce zeby sieo kontakt urwal. Z 2 strony nie bede juz narzucal sie i odpisywal na to jej "hahah no to ladnie"

Gość R78
Piszesz, że jest daleko, poczekaj aż wróci. A potem pozwól jej na spokojne oswojenie się z nową zapewne sytuacją. Jest młoda, niedoświadczona, pewnie się boi palnąć gafę. Daj jej trochę czasu na rozluźnienie.

Gość AfraidOfHer
Ale jaka sytuacja;p

Gość R78
Taką, że ktoś się nią zainteresował i zagaduje :o

Gość krzaczusia
Niektóre dziewczyny tak po prostu mają. Ja tez nie jestem zbyt rozmowna i nie macham ozorem niepotrzebnie.