Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sjsijdjsdsdi

NOGI NA KSZTAŁT "O"

Polecane posty

Gość sjsijdjsdsdi

Witam... mam problem co do nog jestem szczupla osoba i moje nogi sa na ksztalt O czyli nie lacza sie w kolanach i sa nawiasowate przerwy miedzy udami i kolanami... dodam ze lydki mam chude i takie na boki i wydaje mi sie ze jesli rozbuduje lydki moze sie ta krzywizna nawiasowa zmieni...Prosze o pomoc :)

Gość prawictwo pospolite141
proste nogi nie powinny sie laczyc w kolanach jezeli sie łącza to znaczy ze masz skrzywienie wewnetrzne

Gość sjsijdjsdsdi
Nie łączą sie ale jednak ta przerwa miedzy kolanami i udami i lydkami jest widoczna a jestem szczupla wiec to juz w ogole tragedia wyglada mozna dobie wyobrazic te odstepy ()

Gość sjsijdjsdsdi
up jest tu ktos??

Gość sjsijdjsdsdi
no cos takiego niestety troszke wieksze i tak gorsze jest nie uda tylko to nizej wlasnie te łydki .. tak sie wywiajaja dziwnie jakby no tak dokladnie () nie ma jakiejs osoby tutuaj ktora by znala cwiczenia ?

jesli ktos nie ma przerwy miedzy udami znaczy ze jest albo otyły albo ma krzywe nogi . Nie ma innej opcji .... .. PRzerwa miedzy udami wystepuje u kazdej osoby ktora ma proste nogi i szczupłe uda

tyłko otyłym osobom łacza sie uda na całej powierzchni .. dlatego ze maja masywne nogi .

Gość sjsijdjsdsdi
no tak ale jednak to moze jednak jakos sie skupic trzeba na tych lydkach ...

Gość sjsijdjsdsdi
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://forum.we-dwoje.pl/files/nogi3fi_231.png&imgrefurl=http://forum.we-dwoje.pl/topics16/mam-krzywe-nogi-vt16149.htm&h=333&w=441&sz=6&tbnid=KrfRU0ETMx2I6M:&tbnh=90&tbnw=119&prev=/search%3Fq%3Dkrzywe%2Bnogi-cwiczenia%2Bo%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=krzywe+nogi-cwiczenia+o&usg=__59YKKx2LE3xuz_-VbQxqfudxXpY=&docid=AITRJsJOcrZgWM&hl=pl&sa=X&ei=CCvkUIfYKI25hAfW6YCYBg&ved=0CDQQ9QEwAg&dur=219 cos takiego mam tylko lydki mam z X....

Gość bvhfdhj
może podaj taki temat na fitness, masaże, joga. Tam są ludzie, którzy się lepiej orientują... sama jestem ciekawa odpowiedzi:)

nic z tym nie zrobisz taka uroda idealne nogi kobiece powinny się łączyć a BARDZO delikatny prześwit powinien występować w połowie ud