Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monioczek

Ból w dole pleców w trzecim trymestrze ciąży.

Polecane posty

Gość Monioczek

Witam. Jestem w trzecim trymestrze ciąży i odczuwam podczas chodzenia kłujący ból w dole pleców, raz z prawej a raz z lewej strony, ale za zwyczaj dokucza mi prawa strona. Występuje, gdy staję na prawą noge. Jednego dnia nie boli wcale a drugiego już n ie mogę chodzić. Nie wiem dlaczego tak się dzieję. Czy to mój maluszek uciska mi jakieś nerwy?? Bólom towarzyszą drętwienia nóg. W zależności.. nie raz jest to prawa a nieraz lewa strona. Czy ktoś mógłby mi pomóc ? Obecnie jestem za granicą i do polskojęzycznego lekarza mam mały problem z dojazdem.

Gość idź do lekarza
swojego, który prowadzi ciąże. Weź kogoś kto zna dobrze język i już, ale prawdopodobnie mały uciska na nerwy. Kup sobie książki fachowe i będziesz wiedzieć.

Gość Monioczek
Ginekolog, który prowadzi moją ciążę skierował mnie do ortopedy. Powiedział, że to raczej nie jest związane z ciążą. Musiałam mieć problem wcześniej, ale nie odczuwałam bólu, ciąża osłabiła bardzo mój organizm i dopiero teraz zaczęło wszystko wychodzić.

Gość Monioczek
Ginekolog, który prowadzi moją ciążę skierował mnie do ortopedy. Powiedział, że to raczej nie jest związane z ciążą. Musiałam mieć problem wcześniej, ale nie odczuwałam bólu, ciąża osłabiła bardzo mój organizm i dopiero teraz zaczęło wszystko wychodzić.

Gość Monioczek

Gość rwa kulszowa!!!!!
to jest rwa kulszowa miałam identycznie aż wylam z bólu jak chodzilam.

Gość rwa kulszowa!!!!!
to jest rwa kulszowa też to miałam wylam z bólu jak chodzilam