Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bianka224235554655555555

chodzenie nago i erekcja

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Baby mia艂y i maj膮 lepiej. Te偶 na komisji musia艂em defilowa膰 nago przed babami, kt贸re bacznie obserwowa艂y ka偶dy m贸j ****** o zas艂anianiu si臋 nie by艂o mowy, bo potrafi艂y zrobi膰 taki obciach, 偶e g艂owa boli w stylu nie zas艂aniaj klejnot贸w, bo b臋dziemy musia艂y dok艂adniej sprawdzi膰 czy wszystko jest w porz膮dku. Po takich tekstach na pe艂ny regulator nikt nie zas艂ania艂 si臋, bo ba艂 si臋 obciachu. O stawaniu ma艂ego nie by艂o mowy, bo ka偶dy ze stresu przygryza艂 tylko wargi i grzecznie odpowiada艂 na pytania. Osoba kt贸ra pisze 偶e trzeba by膰 m臋szczyzn膮 i nie mazgai膰 si臋 podczas defilowania nago przed babami jest dla mnie chorym cz艂owiekiem albo przemawia przez niego ekshibicjonizm bo raczej to nie jest normalne. Defilowanie nago przed paniami zaczyna艂o si臋 ju偶 w szkole podstawowej na bilansach i na szcz臋艣cie ko艅czy艂o w wojsku, ale to by艂y dawne czasy i teraz raczej ju偶 tak nie ma. Na bilansie te偶 musia艂em rozebra膰 si臋 do naga przed dwiema praktykantkami, kt贸re przyjecha艂y do szko艂y na te z****** badania a chichra艂y si臋 pod g艂upimi pozorami prosz膮c kolejnego delikwenta do sali. P贸藕niej po tym wszystkim tak sobie my艣la艂em, 偶e owe panie mia艂y niez艂e kino za darmo pod pozorem badania i nawet nie chce wiedzie膰, jakie by艂y komentarze miedzy nimi jak nikt nie s艂ysza艂. Tekst pami臋tam do dzisiaj pewnie ju偶 czyta艂e艣 na kartce, kt贸r膮 wcze艣niej dosta艂e艣 taki podpunkt jak ow艂osienie 艂onowe, wi臋c prosz臋 艣ci膮gnij koszulk臋 i spodenki i nie masz si臋, czego wstydzi膰. Jedyny plus, jaki tam by艂 to, 偶e nikt inny z r贸wie艣nik贸w nie widzia艂 mnie nago ani ja nie widzia艂em innych tak jak to by艂o na komisji wojskowej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂em przyjemno艣膰 s艂u偶y膰 ojczy藕nie w roku 72 ubieg艂ego wieku. Komisja przez kt贸r膮 przeszed艂em wygl膮da艂a tak: na sal臋 do bada艅 wchodzi艂o si臋 ca艂kiem na golasa. Rozbierali艣my sie w ma艂ej salce w kilkunastu ch艂opa po czym piel臋gniarka wywo艂ywa艂a po 5 moze siedmiu na sal臋. Co tu m贸wi膰 wstyd by艂. Na pocz膮tk kazdy zas艂anial klejnoty, jednak ca艂y czas sie nie da艂o (wa偶enia mierzenie itp.). Na sali pr贸cz konowa艂贸w w komisji sekretarka z urz臋du i piel臋gniarka. Gapi艂y sie m臋tnym wzrokiem, za艂o偶臋 sie 偶e mia艂y kisiel w gaciach, wtedy to musia艂o byc dla nich niez艂e przezycie, dla nas zreszt膮 te偶. Na koniec rozmowa przed sto艂em komisji z dyndaj膮cym interesem - straszne poni偶enie. Potem juz w wojsku takie sytuacje zdarza艂y si臋 nie tylko przy wcieleniu. Przechodzili艣my reguarne badania co jaki艣 czas mniej wi臋cej w podobych warunkach zawsze w obecno艣ci 偶e艅skiego personelu medycznego. No niestety wtedy to g****o ich obchodzi艂a intymno艣膰 itp. my艣le nawet 偶e stawanie na golasa mia艂o celowo z艂ama膰 psychik臋 rekruta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja bylem na komisji w 1998 i jakos 'szopki' nie bylo. Poza tym juz wtedy nikt by mnie nigdy nie zmusil do sciagania gaci przed kims - zreszta mam taka posture, ze rzadko kto w zyciu ze mna dystkutowal. Dzisiaj z zona jestesmy zapalonymi naturystami i w wakacje widujemy tysiace golych kobiet/facetow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Milenka 12 Na prze艂omie Gomu艂ka - Gierek trzykrotnie by艂am na komisjach wojskowych. Komisje wtedy odbywa艂y si臋 zupe艂nie nago. M艂odzie艅cy, kt贸rzy dostali wezwanie, musieli rozebra膰 si臋 do naga i wej艣膰 na sal臋. Moja praca polega艂a na weryfikacji danych poborowego. Prawie nigdy nic si臋 nie zgadza艂o, pomylone nazwiska , adresy itp. Taki delikwent musia艂 stan膮膰 przed moim biurkiem kompletnie nagi i czeka膰 a偶 znajd臋 jakie艣 dokumenty. Nietrudno zauwa偶y膰, 偶e to by艂a okazja do dok艂adnego przyjrzenia si臋 mu. Wi臋kszo艣膰 by艂a bardzo zawstydzona, ale dzielnie trzymali r臋ce wzd艂u偶 cia艂a , nie zakrywali si臋. Nikt nigdy nie protestowa艂, ani poborowi ani cz艂onkowie komisji. Powiem wi臋cej, bardzo dobrze pami臋tam jak jeden z cz艂onk贸w przyszed艂 rano razem ze swoj膮 c贸rk膮, z wygl膮du jeszcze licealistk膮, i ta m艂oda dama pr贸bowa艂a nam贸wi膰 ojca, 偶eby pozwoli艂 jej popatrze膰 na go艂ych ch艂opak贸w. Ten facet nie chcia艂 si臋 zgodzi膰, ale szef komisji na pocz膮tek 艣mia艂 si臋, a po chwili pozwoli艂 jej zarzuci膰 na ramiona czyj艣 mundur i wej艣膰 na sal臋. Mia艂a mi pomaga膰 w odnajdowaniu dokument贸w, ale ca艂y czas ogl膮da艂a nagich ch艂opak贸w i do niczego si臋 nie przyda艂a. Jej rozanielony wzrok m贸wi艂 wiele... Inne cz艂onkinie komisji, wchodzi艂y na sal臋 kiedy chcia艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
IQMAN tabletki mega skuteczne.Po trzech miesi膮cach stosowania znacznie wyd艂u偶a sie czas stosunku.M贸j facet nie ko艅czy ju偶 po 10 minutach teraz mo偶emy kocha膰 si臋 naprawd臋 d艂ugo.呕aden wstyd je bra膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
doswiadczony stach Tak bylo wtedy i jest teraz. Baby ida na medycyne, aby mialy okazje \"bawic sie\" golymi chlopami. Ja stawalem trzy razy przed komisja, zwykla i lotnicza, w roznych miastach wojewodzkich w latach 60tych i 70tych. Pracowalem tez w Pogotowiu Ratunkowym, gdzie pielegniarki szalaly za lekarzem, ktory dobieral delegacje na Komisje. Kazda chciala brac w tym udzial - szczyt marzen kazdej dziewczyny! Molde, zdrowe chlopaki, ktorzy musieli wykonywac kazde polecenie. Polecenia, oczywiscie, byly dowolne i wyluzdane. Dlatego wygladalo to inaczej w kazdej Komisji. Nie bylo regul. Bieganie nago i przerozna \"gimnastyka\" byla nagminna. Dla mojej kolezanki-lekarki udzial w Komisji byl celem calych jej studiow. A dzisiaj - czy ktos sie jeszcze dziwi dlaczego caly personel medyczny i tzw. interrogacyjny w wiezieniach to glownie dziewczyny? W Abu Ghraib zabawy bylo bez liku. Marzenia lasek spelnione! Tymczasem, mlodzi chlopcy nie maja takiej szansy praktykowania na mlodych dziewczynach. Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mario_27 (10.05.2010.11 00:35): Po liceum nie studiowa艂em i przeprowadzi艂em si臋 pod Suwa艂ki.Tam na komisji stawa艂em 2 razy.I to dla wi臋kszo艣ci by艂 prawdziwy szok.Jakos w tamtych okolicach zwyczajem chyba by艂o stresowanie poborowych.Ca艂a komisji na jednej wielkiej sali w czym艣 w rodzaju remizy.Rozebra膰 sie trzeba by艂o do naga.Przy czym pierwsi wywo艂ani do rozebrania si臋 s艂yszeli od razu dono艣ny g艂os starej grubej pigu艂y "Rozbieramy si臋 jak Bozia stworzy艂a i tylko panowie homoseksuali艣ci mog膮 sobie klejnoty zas艂oni膰 r膮czk膮 jak si臋 wstydza".W ka偶dym razie jako艣 tak to brzmia艂o.No i c贸偶 po takich s艂owa艂 czy kto艣 pomy艣la艂 o wyj艣ciu w majtkach czy zas艂anianiu si臋 rekami.Co by koledzy pomy艣leli.Ca艂o艣膰 trwa艂a tak d艂ugo jakby celowo si臋 nad nami zn臋cali.Po zwa偶eniu ,sprawdzeniu wzroku itp.podchodzi艂o sie do lekarza i on ogl膮da艂 przyrodzenie ,odsuwa艂 napletek,sprawdza艂 czy oba j膮dra s膮 na miejscu.Potem trzeba by艂o si臋 odwr贸cic i pochyli膰. Wszystko w obecno艣ci razem oko艂o 40 ludzi w tym jakiej艣 urz臋dniczki i tej grubej pigu艂y.Ch艂opcy zawstydzeni paraduj膮c nago wpatrzeni w pod艂og臋 jak pada艂o jakie艣 pytanie zapominali z przej臋cia i wstydu j臋zyka w g臋bie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na komisjach wojskowych dziewczyny, kobiety, Badaj膮 nagich m臋偶czyzn, to prawda niestety. Poznaj膮 tam intymne cz臋艣ci m臋偶czyzn cia艂a, A to ka偶da dziewczyna zawsze robi膰 chcia艂a. Cho膰 dobra z anatomii to dla kobiet lekcja, To rzadko tam wyst膮pi zjawisko - erekcja. No bo chocia偶 kobiety tak erekcj臋 lubi膮, Przymus i niewolnictwo t臋 erekcj臋 gubi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do tej Barbary z WKU- nie r贸b z siebie takiej 艣wi臋tej bo po pierwsze to nie wierz臋 偶e na komisji jej uczestnicy nie mieli nic do powiedzenia a po drugie to widzia艂a艣 g艂upia babo 偶e si臋 ch艂opak wstydzi to trzeba mu si臋 by艂o pokaza膰 nago albo przynajmniej piersi ,,przez pomy艂k臋'' to by te藕 inaczej do tej kwestii podchodzi艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My艣my si臋 zdecydowali z 偶on膮 偶e kupimy dla mnie 偶el Dr.Penigreat i to by艂a dobra decyzja. Przede wszystkim nie ma 偶adnych skutk贸w ubocznych a popraw臋 wida膰 w oczach :) Wi臋kszy rozmiar, lepsza erekcja, orgazm czuj臋 a偶 na koniuszkach palc贸w a 偶ona m贸wi 偶e ona sw贸j na koniuszkach w艂os贸w ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 ivona
Wszystkie ch艂opstwo powinno chodzi膰 w jaki艣 takich sukienkach i 偶eby by艂o wida膰 czy jego przyrodzenie jest w stanie spoczynku czy ma jakie艣 niezdrowe tendencje do podnoszenia si臋. Ponadto powinno by膰 wida膰 jakie ma kuleczki. To jest po to potrzebne, 偶eby my panie mog艂y艣my oceni膰, czym takie indywiduum dysponuje. Bo taki jeden z drugim to niez艂y bajerant jest, a jak dojdzie ju偶 co do czego, to okazuje si臋, 偶e jego sprz臋t do niczego nie nadaje si臋. Osobi艣cie ile偶 to razy musia艂am namacha膰 si臋 r臋k膮, 偶eby co艣 z takiego faceta by艂o, albo ile偶 to godzin musia艂am trzyma膰 w buzi co艣, co nie mog艂o ch艂opu zaskoczy膰. Ju偶 od najm艂odszych lat trzeba ch艂opstwu pokazywa膰, gdzie jego miejsce i 偶e to czym dysponuj膮 jest obrzydliwe i wstr臋tne i jest podstaw膮 do wstydu i s艂u偶y tylko do prokreacji a nie do imponowania kobietom i to trzeba ch艂opstwu wpaja膰 od najm艂odszych lat. Wiem, 偶e dziewczyny z noworodk贸w to sobie zabawy urz膮dzaj膮 i pstrykaj膮 w gitarki noworodkom i si臋 ciesz膮 jak taka gitarka si臋 podniesie, ale te偶 dziewczyny z dzieci臋cego te偶 uwielbiaj膮 kaza膰 obna偶y膰 si臋 ma艂emu facetowi i tak paradowa膰 po sali pe艂nej dziewczyn. No ju偶 nie m贸wi臋 o kumpeli z przedszkola, kt贸ra jako kar臋 dla rozrabiaj膮cego gnojka wymy艣li艂a stanie nago w k膮cie i to przodem do grupy i z podniesionymi r臋koma i taki delikwent by艂 skazywany na pstrykni臋cia wykonywane przez jego kole偶anki z grupy, no kumpela mia艂a zabaw臋 艣wietn膮, jak co pstrykni臋cie taki rozrabiaka mia艂 niekontrolowane podniesienie ku uciesze ca艂ej grupy. No i oczywi艣cie za kar臋 kolejne pstryki. Ju偶 od dziecka facet贸w trzeba obna偶a膰, bo s膮 obrzydliwymi uwodzicielami, k艂amcami, wykorzystuj膮 nieszcz臋sne kobiety. Dlatego program obna偶ania ch艂opstwa powinien by膰 wprowadzany przez post臋powe i nowoczesne ugrupowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My w domu te偶 chodzimy wszyscynago ja tata mama i brat tatowi te偶 zadko stoi mimo 偶e paradujemy z mam膮 przed nim z gol膮 cipk膮 i cycuszkami no chyba 偶e si膮de na przeciwko niego i rozchyl臋 nogi natomiast btatu prawie ciagle stoi tatowi natomiast szybko staje jak zobaczy gol膮 cioci臋 siostre mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mateusz02
Ja te偶 lubi臋 chodzi膰 nago ale robi臋 to tylko u mojej cioci Eweliny. Ona mieszka sama bo rozwiod艂a si臋 z m臋偶em i ma 29 lat. Ja mam 16 lat mieszkam z rodzicami i siostr膮 w innej dzielnicy ale cz臋sto po szkole wpadam do cioci i zostaj臋 do wieczora. Ciocia wtedy chodzi bez ubrania i ja tak samo. Jest bardzo 艂adna ma biust ze stercz膮cymi suteczkami i dok艂adnie ogolon膮 cipk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰bonaparte
A mi zawsze staje gdy przechodzi艂em przez pok贸j przechodni gdzie uczy艂y si臋 siostry a w kuchni kr臋ci艂a si臋 mama a ja na go szed艂em do toalety.wysiusialem si臋 i wracaj膮c to samo dalej mi sta艂. Nawet gdy mama zaprosi艂a na plotki s膮siadka 65lat a druga. Ta co ma 70 gdy przechodzi艂em na go m贸wi ale pan 艣licznie wygl膮da nie napi艂by si臋 pan z na mi herbaty? Zgodzi艂em si臋 siadlemnaprzeciwko sssiadek aby mnie ca艂y czas widzia艂y. Rozmowa z nimi trwa艂a ok 5 godzin. Mia艂em wtedy 20lat.Pozniej by艂o jeszcze wiele takich spotka艅. A m贸j cz艂onek na zmian臋 raz si臋 podnosi艂 raz opada. Gdy si臋 podni贸s艂 s膮siadki 艣mia艂y si臋 z zachwytu i wspomina艂 swoich zmar艂ych m臋偶贸w. To ze stawa艂 dzia艂o si臋 poza moj膮 艣wiadomo艣ci膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To normalne mi czasami te偶 staje penis gdy chodzimy po domu z 偶on膮 nago a ona si臋ga do dolnej szafki wypinajac pup臋. Dlatego nie dziwi臋 si臋 偶e zda偶a si臋 niekt贸rym facetom gdy jeste艣my na nagiej pla偶y wyw贸d.

Udost臋pnij ten post