Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hehehehehehempgru

pierwszy raz

Polecane posty

Gość hehehehehehempgru

Hej :) Z góry chciałabym prosić o normalne odpowiedzi,bardzo mi na tym zależy. :) A więc wczoraj kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy. Bolało, zwłaszcza na początku, ale nie było krwi. Krew pojawiła się po kilku godzinach od stosunku i można powiedzieć ze czasem leci nadal. Do tego na majtkach zauawżyłam dziwny brązowy ślad (może to krew, sama nie wiem...) W dodatku pojawił się dziwny śluz o brzydkim zapachu. Czy to może być jakieś zapalenie? Dodam jeszcze że boli mnie trochę pochwa bo stosunek był dosyć 'intensywny'. O ciąży raczej nie ma mowy ponieważ miałam dni niepłodne i nie doszło do wytrysku.

Gość hehehehhempgru
prosze o odp !! to waznee

Gość a miało być fajnie
i pięknie, mówisz pierwszy raz i na dodatek z prezentem na odchodne. Infekcja na bank, szkoda, że wcześniej nie wyczaiłaś, że chłopak z którym się zadajesz to śmierdziel roznoszący zarazki. Gonić brudasów, którzy nie wiedzą co to higiena osobista. I potem nie dziwny się, że dziewczyny zarażają się różnym gównem. A tak na marginesie, dlaczego nie pomyślałaś o zabezpieczeniu się? Na dodatek miałabyś frajdę z zakładania kondoma, a teraz cóż, kuruj się, ale najpierw chyba wizyta u ginekologa.

Gość karolline
A założył prezerwatywę?

Gość karolline
A założył prezerwatywę?

Gość karolline
A założył prezerwatywę?

Gość hehehehehemp gru
nie, nie założył prezerwatywy.. chłopak nie jest brudasem, na jakiej podstawie w ogóle tak twierdzisz?:/ jednak jest coś jeszcze, wczoraj brałam środki przeczyszczające (nieważne dlaczego) a na ulotce pisało, że możliwe jest zabarwienie moczu nawet na kolor brązowy.. więc to może stąd?... a co do uszczypliwych komentarzy - nie wiedziałam, co ma brązowy "ślad" na majtkach do częstotliwości ich zmieniania, widzę że jesteś bardziej doświadczony/a w tej sprawie niż ja, dzięki za cenną radę będę pamiętac:))

Gość karolline
Wiesz, jeżeli nie założył prezerwatywy, to jest bardzo duże ryzyko, że zajdziesz w ciążę, nawet jeżeli były to dni niepłodne, bo plemniki "żyją" dosyć długo.

Gość hehehehehemp gru
tak jak pisałam nie doszło do wytrysku, poza tym zbliża mi się już koniec cyklu więc wątpię..

Gość karolline
To że nie doszło do wytrysku jeszcze nie oznacza, że żadne plemniki się nie przedostały. Jest jeszcze tzw. preejakulat.

Gość hehehehehemp gru
możliwe, jednak tak jak pisałam zbliża mi się koniec cyklu, potrafię rozpoznać dni płodne i skończyły mi się kilka dni przed stosunkiem.