Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieee mamamamam

Ile dałybyście za taką sesję zdjęciową?

Polecane posty

Gość nieee mamamamam

Drogie mamy, mam takie pytanie, ile byście dały maks za taką sesję zdjęciową: np. urodziny dziecka np w bawialni -chrzciny -inne okoliczności nie trwające np 8 godzin jak wesele? Chciałabym sobie co nieco dorobić i tak się zastanawiam jaką dać cenę w ogłoszeniu. Pomożecie?

Gość nie dala bym wiecej
100-200ZŁ Max

ja na twoim miejscu zrobiłabym tak: dzwonisz po studiach fotograficznych i pytasz ile za to, za to i za to. Zapisujesz na karteczce. Tak do wszystkich w twojej okolicy. Potem wiadomo musisz obniżyć stawkę :) i jak tamci biorą np 400 zł to ty 300 :) Ja tak sobie miałam dorabiać jako fryzjerka ale znalazłam pracę i np jak w salonie strzyżenie 40 to u mnie 30 :)

Gość Chfxhh
Zależy ile czasu chcesz tam poświęcić. Czy zdjecia bedą zawierały album i duże portretowe zdjęcie ? Czy będzie z płyta ? Za to wszystko to tak mąż 250 zł

Gość Chfxhh
Max

Jeśli chodzi ci o to ile zapłaciłabym za wynajęcie fotografa na taką uroczystość żeby robił zdjęcia w kościele i podczas przyjęcia - mieliśmy to w jednym dniu, msza z chrztem i zaraz potem przyjęcie - łącznie 4 godziny był fotograf i płaciliśmy 250 złotych w tym 30 zdjęć, a dodatkowe płatne 1,50 za sztukę. Tyle że fotograf był profesjonalny, nie zwykła osoba z aparatem, która robi zdjącia