Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efghjkrt

Czemu samotne matki chcą niszczyć życie wolnym facetom?

Polecane posty

Gość wyrocznia z matrixa
własnie, ale zabepieczenia tez sliska sprawa, tez mozna wpasc, dlatego szkoda czasu na partnera/ke ktora budzi watpliwosci

Zgadza się, no ale lepiej zapobiegać niż leczyć czyż nie ? Więc uważać trzeba i się zabezpieczać i będzie git. Amen

Gość kreceglupakreceglupa
to, ze trzeba dobrze wybrać osobę z którą chce się założyć rodzinę to prawda, ale trzeba też wziąć po uwagę to ze ludzie się zmieniają. tak samo jak kochający maż i ojciec może stać się tyranem tak samo kobieta która zaliczyła wpadkę i jest samotną matką mogła zmądrzeć i dlaczego w takim razie odmawiać jej prawa do ułożenia sobie życia z kimś kto jej odpowiada?

Jedną rzeczą są niefrasobliwe, przypadkowe kontakty seksualne a drugą facet idiota - który po długim związku stwierdza że jednak woli życie bez zobowiązań.

Gość wyrocznia z matrixa
kazdy ma prawo do zmian, z tym stwierdzeniem ze ludzie sie zmieniaja moge sie klocic, ktos jak mial nawalone pod kopula ma zazwyhczaj tak do konca zycia, zreszta ludzie sa dziwni

Gość Sama jestem kobietą wiec powie
ze autor ma calkowita racje ! ktos to zaruchal, kopnąl w dupe i poszedl w pizdu a z jakiej racji "czysty"(tj, nie dzieciaty) facet ma taką brac? garba na glowe ? zreszta ktory normalny godny facet wzialby cipe ktora urodzila dziecko i to nie jego? kazdy normalny o 100 razy woli jędrną nieskalaną porodem kobietem a jak bedzie chcial to zrobi jej dziecko i bedzie mial swoje w odpowiednim czasie i okolicznosciach. sorry ze tak brutalnie ale TAKJ JEST i tlumacze wam jak chlop krowie na rowie. NNIIGGDDYY samotna matka nie wygra z niedzieciatą jesli sa np obie w typie danego mezczyzny. NIGDY.

i skonczcie tu usprawiedliwiac swoje po czesci przegrane zycie (samotna matka) jak jestecie takie mądre to czemu bedac wolną nie bralyscie sie tak ochoczo za dzieciatych wolnych/ wdowcow/rozwodników

musicie wiedziec ze jestescie juz poprostu kobietami kategorii B a nie A klasy 2 a nie 1. zreszta mezczyzna widzi ze skoro ona jest samotna matka to znaczy ze cos nie tak z nia skoro chlop zostawil ja w ciazy lub juz z dzieckiem bo wiadomo ze tak sie nie robi gdy kobiete sie kocha i szanuje nastepne moze byc to ze dala dupy i wpadla ale wiadomo ze sie nie przyzna nawet jakbny ją cieli, tylko wkreci bajeczke ze to chlop byl zly albo tez chwile bylo ok ale pozniej sie zjebalo czyli tez zle dla potencjalnego kantydata bo takie cos potwierdza to ze taka kobieta nie potrafi ulozyc zycia tak jak trzeba ale dziecko juz jest powinno byc najpierw 1. chodzenie 2.narzeczenstwo (okres probny) 2.slub 3jesli wszytsko jest OK to dopiero dzieci a nie dawanie dupy rodzenie i ogolnie wszytsko od dupy strony a pozniej placz i samotne mamusie :O kobiety myślące nigdy nie beda samotnymi matkami

musicie wiedziec ze jestescie juz poprostu kobietami kategorii B a nie A klasy 2 a nie 1. zreszta mezczyzna widzi ze skoro ona jest samotna matka to znaczy ze cos nie tak z nia skoro chlop zostawil ja w ciazy lub juz z dzieckiem bo wiadomo ze tak sie nie robi gdy kobiete sie kocha i szanuje nastepne moze byc to ze dala dupy i wpadla ale wiadomo ze sie nie przyzna nawet jakbny ją cieli, tylko wkreci bajeczke ze to chlop byl zly albo tez chwile bylo ok ale pozniej sie zjebalo czyli tez zle dla potencjalnego kantydata bo takie cos potwierdza to ze taka kobieta nie potrafi ulozyc zycia tak jak trzeba ale dziecko juz jest powinno byc najpierw 1. chodzenie 2.narzeczenstwo (okres probny) 2.slub 3jesli wszytsko jest OK to dopiero dzieci a nie dawanie dupy rodzenie i ogolnie wszytsko od dupy strony a pozniej placz i samotne mamusie :O kobiety myślące nigdy nie beda samotnymi matkami

Gość Sama jestem...i td....
..też popełniasz błąd w założeniach......baby nie MYSLOM ino REAGUJOM........może nie ?

Gość prometeuszzzzzzzzzz
Niestety kobiety postepuja wedlug utartych zasad, najpierw zabawa z wybranmymi przystojniakami, samcami alfa itd i takie tam ble ble. Kobiety dzisiaj czesto zmieniaja partnerow, głownioe chodzi o zaspokojenie nienazartego popedu sesualnego. Dzieci to w 80 procentach wpadki, wiekszsc kobiet idac do łozka z frajerem ma gdzies przyszłosc, liczy sie chwila uniesienia. Swiat drogi panie zacznijcie zmieniac od siebie, to wy uczcycie facetow ze nie warto sie starac. bo zartaz sie wam cos umysli, znajdize sie nowy lepszy facet. Skonstruownae sa tak emocjonalnie ze potrzebuja cały czas wrazen, madre kobiety tych pozytywnych, idiotki tych negatywnych.

Gość prometeuszzzzzzzzzz
Ciezko sie w tym odnalezc, nie kazdy jest pozorantem, szpanerem, osobiscie leje juz na kobiety, wole byc singlem. Nie bede sie staral dla takiej na przyklad co dawala tylka niewiadomo komu bo rzekomo nie mogla trafic na odpowiedniego faceta

Gość prometeuszzzzzzzzzz
Najbardziej rozwalaja system samotne podchodzace pod 30 lat, noz na gardle to probuja znalezc jakiegos frajera, najlepiej spokojnego i ulozonego, przeciez tyle juz miala łajdakow:D (nie pisze o normalnych kobietach tylko o zwykłych szmatach wystepujacych w wiekszosci, udajacych teraz swietojebliwe

Gość Grzechu_82
Jest na moim osiedlu taka rozwódka z dzieckiem ma 20 parę lat.Jest nawet ładna ale jak miała 18-20 lat to odrzucała porządnych chłopaków a wpadła z jakimś nierobem-obszczymurem.Teraz jest sama i szuka po imprezach partnera i tatusia dla dzieciaka ale każdy ją zna bo to mała mieścina i nikt jej nie chce.Do mnie też startowała ale ją olałem :)

Gość prometeuszzzzzzzzzz
madrze

Gość hehehehe najlepsze są BYŁE
które rzucają "ZA MIŁYCH" facteów, a potem zostają same z dzieckiem albo szybko zaciążyły, ślub, żeby od bachorów nie wyzywali i rozwód, bo facet to dzieciak a nie materiał na partnera.

Gość prometeuszzzzzzzzzz
no tak zapomniałem, a kobiety dajace tyłka przeroznym frajerom to kobiety wyzwolone, przeciez zawsze winni sa faceci, no tak....