Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadia56

pomiomo iż jest dobrym facetem i tak wybrałam tego gorszego

Polecane posty

Gość nadia56

od 6 miesięcy spotykam się z koleśiem niby wszystko jest ok, nie kłócimy się na lajcie się dogadujemy wiekszość by powiedziałam ze jest ok , ale ostatnim czasem wrócił gość z którym się spotykałam zanim poznałam mojego chłopaka , i wszystko się popsuło , bo na tym co wrócił z angli pomimo ze mnie zostawił bez slowa , przez8 miesiecy się nie odzywał dopiero teraz jak wrócił raczył napisac bardzo mi zależy i chodz wiem ze on pojedzie i mnie zostawi to dla kilku tygodnii spedzonych przy nim jestem gotowa rozstac się z tym chłopakiem , co o tym myślicie ??dobrze robie ??żyjąc chwilą

Gość wojsk avalon
Typowa kobieta jesteś. Dobry facet wszystko ok a wystarczy, że byle łajza się pojawi i już tego dobrego chcesz w dupe kopnąć. Zwykle bywa, że taka łajza robi wam dziecko i zostawia a później szukacie tego dobrego faceta co się wami zaopiekuje.

Gość Paulidskfsaf
Napiszę Ci tak - jeśli masz ochotę zostawić obecnego partnera dla innego, to zrobisz to w tym momencie lub przy innej okazji, bo nie jest widać kimś, wobec kogo chcesz być wierna i w porządku. Nas, Kobiet, łatwo ciągnie do niedobrych chłopaków, do nieskończonych i niedopowiedzianych historii. Długo tak miałam. I w gruncie rzeczy nie żałuję, mam co wspominać. Jesteś młoda, baw się, ale bądź lojalna i się rozstań z "dobrym", bo lojalność wraca do nas. I baw się przy tym wszystkim tak, by nie żałować (prezerwatywy). Pozdrawiam.

Gość 564+4+40467
Jak zwykle łajza policja a porządny mężczyzna będzie sam. Wniosek:lepiej być lajza

Gość Singielek...
"I baw się przy tym wszystkim tak, by nie żałować (prezerwatywy). " Paulidskfsaf - proponujesz jej żeby się puszczała w prawo i w lewo jak Ty? nadia56 Brak dojrzałości emocjonalnej w Twoim wieku to rzecz naturalna ;-)